Privind la gloria lui Isus in tine
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 16/10/2009
    12345678910 0/10 X
Meditatii zilnice 16.09.10
New Creation Church – Singapore


2 Corinteni 3:18
Dar noi toti privim cu fata descoperita, ca intr-o oglinda gloria lui Dumnezeu si suntem schimbati in acelasi chip din glorie in glorie prin Duhul Domnului.

Cand te uiti in oglinda, ce vezi? Bineinteles, pe tine insuti.

Dragul meu, Dumnezeu nu vrea sa te vezi pe tine in natural – mic, ingrijorat, slab, bolnav, infrant. Dumnezeu vrea sa te vezi cum te vede El – vindecat, puternic, bogat, intreg si complet pentru ca Hristos este in tine (Colos 1:27)

Dumnezeu vrea sa privesti ca intr-o oglinda gloria Fiului Sau care este in tine prin Duhul Sau. In timp ce tu privesti la gloria Domnului care este in tine, Cuvantul lui Dumnezeu spune ca esti trasnformat din sarac in bogat, din bolnav in sanatos, din infrant in invingator – din glorie in glorie!

Lumea poate iti spune 'Nu poate fi usor. Nu poti fi transformat doar privind gloria lui Isus. In nici un caz! Trebuie sa faci si tu ceva. Daca nu pui si tu efort nu se va intampla nimic. Daca nu faci nimic, nimic nu se va schimba.'

Dar lumea nu va intelege niciodata ca in timp ce tu privesti la gloria Domnului care este Cel care are succes in tine, esti trasformat dintr-un ratat intr-o persoana cu succes. Si aceasta nu se realizeaza prin eforturile tale sau prin a munci din greu sa ii intreci pe altii, ci prin Duhul Sfant!

In timp ce tu privesti slava Domnului care este Cel sanatos in trupul tau bolnav, esti transformat din bolnav in sanatos. Si aceasta nu se realizeaza prin eforturile tale de a sta in forma si de a manca ce trebuie, ci de Duhul Sfant!

Prietene, ce poate fi mai usor decat sa privesti frumusetea Fiului? Deci nu te mai concentra asupra ta si a eforturilor tale. Nu te mai uita la aceste lucruri si incepe sa privesti gloria lui Isus care este in tine chiar acum, si astfel vei incepe sa privesti la minunile de care ai avut nevoie!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 942
  • Export PDF: 3
Opțiuni