SAR DES
Autor: Ciprian Damian  |  Album: Izvorul din inimă  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de damyciprian in 04/04/2023
    12345678910 0/10 X
"Apocalipsa 3:1-6 Îngerul bisericii din Sardes"
Trăim într-o generație care umblă după lucrurile mediatizate. Bisericile preiau modelul prezentat în mediul virtual unde se sare des și se cântă tare!
Sfințenia nu se mediatizează, ea se trăiește în locurile ferite de camerele de filmare, departe de ochiul curioșilor care umblă după senzațional pentru a mai adăuga în portofoliul personal încă o curiozitate împlinită. Irod caută să vadă pe Isus făcând o minune și nu a avut parte de așa ceva el care era rege, iar un cerșetor vede cu ochii săi minunea lui Dumnezeu!
Ap. 3:1b " Știu faptele tale, că îți merge numele că trăiești dar ești mort!
Mulți privesc la ei și doresc în bisericile din care fac parte o asemenea închinare crezând că Dumnezeu este acela care îi cercetează în timpul slujbelor prezentate de ei, dar nu este decât un teatru care imită lucrarea sfântă. Îți merge numele dar nu este primită jertfa! Nu morții te laudă și cei vii spunea psalmistul!
Totuși în mijlocul acestor manifestații sunt închinători adevărați care caută neprihănirea și sfințirea și ajung să fie lăudați de Dumnezeu pentru că hainele lor sunt albe! Aceștia sunt cei care nu apar de cele mai multe ori în lumina reflectoarelor deoarece lor nu li se cere să schimbe nimica dimpotrivă sunt lăudați și apreciați!
Celor din fața le este transmis mesajul din vesetul 3 de o întoarcere la valorile primite renunțând la teologia personală! Singura salvare este Pocăința și intrarea înaintea Domnului prin împlinirea cerințele divine!
Vegherea deasemenea este cerută tot liderilor, asupra hotărârilor de pocăință care încet, încep să lase standardele jos pentru ai primi și pe aceea care nu vor să accepte întoarcerea la Pocăința curată.
În versetul 5 vorbește celor care vor reuși să biruiască prin cerințele amintite în pasajul de mai sus. Nu o biruință asupra unor oameni și o biruință a adevăratelor valori care să domnească și să conducă viața și închinarea fiecăruia! Este un ultimatum pentru mulți! Biruiești sau ești biruit! E mult prea mare prețul pentru a sta nepăsător crezând că e bine așa în starea în care te găsești și crezând că mergi pe calea neprihănirii să lucrezi fărădelegea despre care vorbește Domnul celor care sunt trimiși la stânga Sa.
Domnul Isus petrecea noaptea în rugăciune unde era umplut de putere și primea de la Tatăl nostru planul de lucrare pentru ziua următoare! Doamne ajută-ne să înțelegem și să ne pocăim așa cum cere cuvântul Tău.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 238
Opțiuni