Fi folositor
Autor: Ciprian Damian  |  Album: Izvorul din inimă  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de damyciprian in 28/11/2022
    12345678910 0/10 X
Când îți întorci privirile spre el te luminezi de bucurie și nu ți se umple fata de rușine. Psalmul 34:5

După ce omul își face partea lui privește la El (recunoscând că este dependent de milă și harul Său) iar Dumnezeu lucrează cea ce nu va reuși niciodată omul prin puterea sa.

Îmi ridic ochii spre cer de unde îmi va veni ajutorul? Ps. 121:1

Omul umple vasele cu apă dar Domnul o transformă. Omul privește la Dumnezeire atunci când nu mai are nici o soluție. Cât timp a fost vin in burdufe Isus era doar un invitat la masă, poate era acolo într-un colț că nu era prea glumeț și nu făcea nuntașii sa râdă. Nu povestea lucruri amuzante și nu se lăuda cu lucruri mărețe, nu spunea planurile de afaceri pentru următorii ani și nici nu atrăgea privirea cu costume scumpe. Dar vine momentul când toți glumeții rămân fără cuvinte, bursa se prăbușește, moda se schimbă dar El rămâne același EVREI 13:8. EL ESTE SOLUȚIA PENTRU VIATA FIECĂRUI. Când strigă un nenorocit Domnul aude. Cel ce a făcut urechia poate sa nu audă? Întreabă psalmistul. Strigătul către el este auzit chiar dacă este un strigăt al inimii.
De două ori apare în biblie că Domnul Isus a cerut de la noi ceva: de la samariteancă " dă-mi sa beau, și a strigat mie sete." De fiecare dată a fost refuzat și a primit altceva samariteanca a lăsat o găleata goală și a fugit, iar pe cruce a primit oțet cu fiere. (atât am putut oferi din vasele noastre "plini de fiere amara" F. A. 8:23 și prins în lanțul fărădelegii)

Omul aduce vase goale dar Domnul înmulțește untdelemnul. Suntem înconjurați din toate părțile și asaltați cu vești care ne târăsc în robia fricii și a anxietății. Din afară lupte din interior temeri ( apostolul Pavel) nu poți, au încercat și alți, cum a mers până acuma mai merge, doar nu strici tu obiceiurile de ani e zile ( cu trecerea timpului devin SFINTE) soluția pentru problema ta nu e la bancă, nu e la horoscop, nu e nici la cei din funcții înalte în societate și soluția este la OMUL LUI DUMNEZEU. Dumnezeu își alege oamenii și îi înaltă în ochii celor din jur atunci când ei sunt mici in ochii lor și înțeleg că cel ce trebuie sa meargă crescând tot mai mult în inimile oamenilor este EL. Mărturisind: EU TREBUIE SA MA MICSOREZ CA EL SĂ CREASCĂ!

Omul pune curcubetele în oală dar Domnul aduce viața. OMUL LUI DUMNEZEU este acela care rostește pentru tine cuvintele lui Dumnezeu care îți vor da viață dacă le strângi in inimă și le împlinești așa cum au fost trimise astfel degeaba ai crezut când ai făcut cum te-ai gândit tu că este bine(noi nu stricăm cuvântul cum fac cei mai mulți 2 corintieni 2:17). ASTĂZI DACA AUZI GLASUL LUI NU ÎȚI IMPIETRII MINIMA care este un izvor de apă și din ea țâșnește cea ce este înmagazinat. Dacă nu e viață atunci e moarte. De aceea suntem înconjurați de invidie, bârfă, piedici în înaintare, împotrivire la orice faptă bună pe care ești dispus să o faci.
Așezarea este bună dar apele sunt amare! 2 Împărați 2:19
Vasul cu sare care vindeca apele sa fie și in mână Omului lui Dumnezeu. Astăzi suntem într-un loc bun in care Dumnezeu a pus vasul nou cu sare in mână robului sau care are rolul sa toarne la izvor. Domnul să vindece orice rădăcina de amărăciune, iuțime, mânie etc. Efeseni 4:31.
Totul a fost posibil când omul, ființă supremă creată de Dumnezeu a privit spre El și a ascultat de glasul Lui. Ascultarea de cuvântului Lui nu e altceva decât a te întoarce cu privirea spre El. Spre cel disprețuit și părăsit, om al durerii și obișnuit cu suferința, cel ce a disprețuit rușinea și a ales să ne numească frați și prieteni.
Sunt aici la dispoziția Ta cu viața mea, cu inima mea plina de tot ce a sădit în ea lumea care am crezut-o că îmi este prietenă și îmi vrea binele, sunt aici și știu că mă cunoști, de aceea vreau să îmi întorc față înspre tine!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 272
Opțiuni