Când cerul vorbește
Autor: Ciprian Damian  |  Album: Izvorul din inimă  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de damyciprian in 18/12/2022
    12345678910 0/10 X
Păstorilor li se arată un înger din cer care, aduce mesajul Divin, ascultă cântarea armatei cerești și motivați de aceste lucruri ei merg spre Betleem să verifice informația primită. Ajung în localitate și caută cu atenție în fiecare grajd din zonă, până când găsesc doi tinerei privind în iesle pe cel ce era promis și așteptat de tot poporul Domnului.
Intră cu sfială și plini de dorință de a spune tot ce au văzut și auzit, uită să se închine și doar povestesc plini de entuziasm că au fost beneficiarii unui concert îngeresc gratis. Ei pleacă înapoi pe același drum, revenind la viața din trecut așteptând încă un mesaj din partea cerului.
Magii văd doar o sclipire diferită într-o stea despre care nu știau nimic și cercetând în cărți și manuscrise înțeleg că este steaua unui rege. Nu doar consemnează evenimentul în jurnal și ei vor să vadă cu ochii lor pe acela ce este vestit de stele și constelații.
Cerul nu vorbește în zadar. Când cerul vorbește totul se împlinește! Așa ceva nu te poate lăsa indiferent și te obligă la acțiune, la jertfă și la dărnicie.
La acțiune fiindcă începi prin forțe proprii căutarea lucrului care ți sa descoperit de departe.
La jertfă fiindcă resursele materiale și financiare le folosești pentru a ajunge in locul în care ai văzut lumina.
Dărnicie pentru că în fața Celui vestit de cer nu poți merge cu mana goală. În fața Lui trebuie să te prezinți cu aur (credință mult mai valoroasă decât aurul), smirnă ( parfumul unei vieți frumoase dorit de toți cei de lângă tine) tămâie ( viața de rugăciune trăită în odăiță).
Când crezi că ai ajuns în locul potrivit, caută să vezi ce spune Cartea Sfântă, acolo o să găsești adresa căutării tale. Nu întreba pe oameni, întrebă pe aleșii Domnului care stau in casa Lui și se bucură de frumusețea si măreția locului sfânt.
Ajunși la prunc ei se închină și dăruiesc tot ce au adus pentru El, lucru care le salvează viața. Ajung cu mesajul unei stele și pleacă cu mesajul clar al unui înger.
Cerul ne vorbește cum vrea! Oare nu suntem prea obișnuiți cu cuvintele sfinte de ne întoarcem bucuroși pe același drum pe care am venit la El.
Din prezența lui Isus trebuie sa pleci schimbat cu un mesaj clar și să renunți la calea căutării pentru a pornii pe cale mântuirii care ni se revelează prin Cuvânt întrupat și prin Duhul Sfânt.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 317
Opțiuni