O îmbrățișare caldă
Autor: Ciprian Damian  |  Album: Izvorul din inimă  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de damyciprian in 06/03/2023
    12345678910 0/10 X
Dar Pavel s-a coborât, s-a repezit spre el, l-a luat în brațe și a zis: „Nu vă tulburați, căci sufletul lui este în el.”
Faptele Apostolilor 20:10

În momentele critice ale vieții apare tulburarea care ne împiedică să mai credem. Toți creștinii care au ajuns înaintea lui Pavel la Eutih au constatat că este mort și au început să se tulbure, lăsânduse cuprinși de dezamăgire, de întristare și începeau să se gândească cum ar fi fost dacă erau mai atenți, dacă ar fi montat grilaje la geamuri, dacă îi atrăgeau atenția dacă și dacă cum se întâmplă de fiecare dată după un moment tragic în viețile noastre. Nimeni nu se aștepta la o înmormântare când erau strânși la frângerea pâinii. Părinții priveau încremeniți spre cel ce era întins în fața lor și parcă nu mai aveau nici o nădejde cunoscând deznodământul acestei nefericite întâmplări.
Cei mai mulți puteau să arate cu degetul și să judece prezentând argumente bine întemeiate despre cum se putea evita sau acuzând pe Pavel despre lunga lui vorbire, ducând până și citate biblice: "carnea e neputincioasă".
Singurul care înțelege cum trebuie să procedeze este omul chemat și împuternicit de Dumnezeu care alege să-l ia în brațe nu să-l judece, alege să privească spre cel ce dă viața și rămâne încredințat că fiecare eveniment este coordonat și supravegheat de El.
Când iubești cauți să strângi în brațe nu să areți cu degetul!
În zilele noastre tot mai mulți tineri cad din catul al treilea părăsind dragostea dintâi și încep să iubească plăcerile de o clipă ale păcatului, părăsesc adunarea sfinților pentru a umblă pe calea celor batjocoritori, părăsesc cuvântul sfânt care nu mai este la modă și merg după povestiri închipuite!
Noi putem să îi privim și să îi judecăm pe drept dar ei vor rămânea căzuți și morți spiritual, sau putem alege să îi cuprindem în brațe cu dragoste și să le arătăm iubirea agape ce este în noi, împlinind astfel trimiterea pe care am primit-o de la Domnul Isus. Dar pentru a ne apropia de ei prima dată trebuie să ne coborâm și să ne smerim și înaintea oamenilor, nu numai înaintea lui Dumnezeu. Smerenia te învață că toți sunt mai importanți decât tine și tu trebuie să le slujești!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 215
Opțiuni