Încurajare
Autor: Elena P  |  Album: fara album  |  Tematica: Biruință
Resursa adaugata de Elena22p in 17/01/2020
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Nu te teme în singurătate,
Domnul Isus Hristos te trece prin ea
ca să înțelegi că nu ai nevoie de nimeni decât de El!

Cine a fost cu Domnul Isus Hristos în marea Sa ispită cu Diavolul în pustie?
Cum putem uita când toți oamenii l-au părăsit pe Însuși Isus Hristos în cea mai grea oră a Sa de moarte pentru noi?
Cine a fost cu Ilie în pustie, fugind de Izabela după ce ucisese cu sabia pe toţi prorocii mincinoși care duceau poporul în rătăcire?
Cine a fost alături de Ieremia când a fost coborât singur în groapă pentru că profețise împotriva idolatriei și nesupunerii poporului?
Cine a fost cu Daniel în groapa cu lei, când a fost aruncat pentru că nu a vrut să asculte de oameni și legea dată de ei ci de Dumnezeu?
Cine a fost cu cei trei prieteni ai lui Daniel în cuptorul cu foc pentru că nu au vrut să se închine înaintea nimanui ci doar Unicului Dumnezeu care a creat totul?
Cine era cu Petru când a fost aruncat în temniță legat de 2 soldați cu lanțuri la mâini și 4 cete de câte 4 ostași păzindu-l pentru mărturisirea Evangheliei Domnului Isus Hristos răstignit și înviat?
Cine era cu Pavel când era prigonit, biciuit, întemnițat în lanturi și cu picioarele în butuci, pentru mărturisirea plină de adevăr pe care o făcea despre Singurul Mântuitor Isus Hristos?
Cine era cu toți martirii Domnului Isus Hristos din acele timpuri și până astăzi pentru mărturisirea Domnului Isus Hristos?
Cine era cu cei care cu prețul vieții lor au tradus Biblia- Cuvântul lui Dumnezeu în limbile popoarelor pentru ca acestea să ajungă la cunoștința adevărului lui Hristos?
Cine era cu cei care ducea Evanghelia până la marginea pământului fiindu-le amenințate viețile cu moartea?
Cine este cu noi de astăzi care suntem disprețuiți, urâți, încercați pentru Domnul Vieții Isus Hristos, unii chiar omorâți?
Există mângâiere din partea Domnului chiar și atunci când trebuie să fim singuri:
"Chiar dacă ar fi să umblu prin valea umbrei morţii, nu mă tem de niciun rău, căci Tu eşti cu mine. Toiagul şi nuiaua Ta mă mângâie." Psalmul 23:4
"Dacă vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine şi râurile nu te vor îneca; dacă vei merge prin foc, nu te va arde şi flacăra nu te va aprinde. De aceea, pentru că ai preţ în ochii Mei, pentru că eşti preţuit şi te iubesc, dau oameni pentru tine şi popoare pentru viaţa ta." Isaia 43:2,4
"În mijlocul strâmtorării, am chemat pe Domnul: Domnul m-a ascultat şi m-a scos la larg. Domnul este de partea mea, nu mă tem de nimic: ce pot să-mi facă nişte oameni?" Psalmul 118:5,6
"Dumnezeu este izbăvirea mea, voi fi plin de încredere şi nu mă voi teme de nimic, căci Domnul Dumnezeu este tăria mea şi pricina laudelor mele şi El m-a mântuit.”
Isaia 12:2
"El Însuşi a zis: „Nicidecum n-am să te las, cu niciun chip nu te voi părăsi.”
Evrei 13:5
"Întăriţi-vă şi îmbărbătaţi-vă! Nu vă temeţi şi nu vă înspăimântaţi de ei, căci Domnul Dumnezeul tău va merge El Însuşi cu tine, nu te va părăsi şi nu te va lăsa.” Deuteronomul 31:6
"Căci Domnul iubeşte dreptatea şi nu părăseşte pe credincioşii Lui. Totdeauna ei sunt sub paza Lui, dar sămânţa celor răi este nimicită." Psalmul 37:28


Comentariile sunt oprite pentru această resursă.
Statistici
  • Vizualizări: 700
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
Opțiuni