TOATE NEVOILE NOASTRE SUNT FOARTE IMPORTANTE PENTRU DUMNEZEU
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Ascultarea
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 20/01/2019
    12345678910 0/10 X
Odată, mamele tinere, s-au adunat, povesteau despre felul cum Dumnezeu le-a răspuns la rugăciuni. Una dintre ele a tăcut mult timp. Apoi și-a exprimat părerea: “Să-L deranjăm pe Dumnezeu cu nevoile noastre – nu este duhovnicesc acest lucru. În comparație cu problemele globale – a zis ea – nevoile mele nu sunt importante.”

Câteva clipe mai târziu, fiul ei mic, și-a strâns degetul în ușă și țipând tare a alergat la mama. Ea nu i-a zis: “De ce tu ai venit la mine, ca un om care nu este duhovnicesc, să mă deranjezi din pricina degetului tău? Nu vezi: sunt ocupată!” Nu deloc. Ea și-a cuprins fiul și a încercat să-l liniștească.

De asemenea, cântărețul de psalmi, ne aduce aminte: Cum se îndură (iartă, are milă) un tată de copiii lui, aşa Se îndură Domnul de cei ce se tem (Îl respectă profund) de El (Psalmii 103:13). În cartea prorocului Isaia, Dumnezeu spune, chiar dacă mama își va uita copilul său, totuși Dumnezeu nu-l va uita cu niciun chip (Isaia 49:15). Iată că te-am săpat pe mâinile Mele” – zice El (Isaia 49:16).

O astfel de relație strânsă cu Dumnezeu este disponibilă pentru toți, cei, care au un respect profund față de El, și nădăjduiesc în El mai mult decât în sine. Precum acest băiat, care a alergat la mama, tot asfel și noi trebuie să venim la Dumnezeu cu toate nevoile noastre.

Dumnezeul nostru milos, nu-i neglijează pe ceilalți, pentru a răspunde la rugăciunile noastre. El are suficient timp și dragoste, pentru a ne răspunde la rugăciuni. El are suficient timp și dragoste pentru fiecare dintre noi. Și nu există vreo nevoie de mică importanță în ochii Lui.

Tată Ceresc! Tu ești milostiv! Pot, toate, toate îngrijorările să le aduc la cunoștința Ta prin rugăciuni. Nu există ceva, care este prea mare pentru Tine, sau prea neînsemnat, care nu merită atenția Ta. Mă ajuți să mă ridic, când cad! Mă înveți, când nu am destulă înțelepciune. Mă mângâi, când mă îngrijorez, precum o mamă își mângâie copilul. Îți mulțumesc pentru atenția Ta, și pentru că ne iubești cu afecțiune. Dă-mi posibilitatea să extrag putere din mila Ta și să mărturisesc altora, despre aceea, că Tu ești aproape de noi! Fie pacea sfântă și împlinirea să umple sufletul fiecărui om credincios! În numele Lui Iisus Hristos. Amin.

Traducere: Repalov Veaceslav
Autor: Igor Opincă

‘Dar eu mă încred în Tine, Doamne,
şi zic: „Tu eşti Dumnezeul meu!”
Soarta mea este în mâna Ta’ (Psalmii 31:14-15a)
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 682
Opțiuni