CÂT DE PREȚIOASĂ ESTE BUNĂTATEA TA, DOAMNE!
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Adevărul
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 28/12/2018
    12345678910 0/10 X
“Cât de scumpă este bunătatea Ta, Dumnezeule! La umbra aripilor Tale găsesc fiii oamenilor adăpost” (Psalmii 36:7)

Aceste cuvinte din psalmul lui David, se referă la vremea, când David era înconjurat de vrăjmași și se părea că suferința lui nu are capăt. Dar oricât de rele nu au fost împrejurările din viața lui David, el niciodată nu s-a gândit rău despre Domnul, și despre conducerea Sa! Ci dimpotrivă, își îndrepta privirea de la oameni și împrejurări spre Dumnezeu, la Care alerga după ajutor, el era impresionat de faptul, că bunătatea Domnului este atât de mare și spunea: „Nu este nimic mai scump decât bunătatea Ta, Doamne! La umbra aripilor Tale găsesc fiii oamenilor adăpost, precum puii sub aripile mamei lor.”

Când ai parte de împrejurări dificile în viață, spre ce îți îndrepți privirea? Oare cârtești împotriva Domnului? Ești impresionat(ă) de bunătatea Domnului, precum David? Te bucuri, din cauza că în timpul necazului te poți adăposti sub aripa Domnului, precum un pui?

Încrede-te în Domnul, în bunătatea Lui prețioasă! Încrede-te din toată inima în El, și vei găsi adăpost, siguranță și pace sub aripa Lui grijulie! Spune-I prin rugăciune Celui milostiv: “Сât este de prețioasă bunătatea Ta, Doamne! Încălzește-mă sub aripa Ta!” Te rog în numele Lui Iisus Hristos, Salvatorul meu. Amin.


Traducere: Repalov Veaceslav
Autor: Igor Opincă


“Cât de scumpă este bunătatea Ta, Dumnezeule! La umbra aripilor Tale găsesc fiii oamenilor adăpost” (Psalmii 36:7)


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 706
Opțiuni