NU VĂ DAȚI BĂTUȚI: DUMNEZEU AUDE RUGĂCIUNILE VOASTRE
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Rugăciunea
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 03/10/2018
    12345678910 0/10 X
“Isus le-a spus o pildă, ca să le arate că trebuie să se roage necurmat şi să nu se lase” (Luca 18:1).
În Evanghelia după Luca, Hristos le-a spus o pildă despre o văduvă, care îl necăjea pe judecătorul nedrept, ca să-i facă dreptate în cearta cu pârâșul ei. Mă gândesc, că pentru judecătorul nedrept, cererile văduvei, erau ca o trăsură ce scârțâie, din cauza că nu a fost unsă cu ulei. Lipsit de pace, a decis s-o ajute pe femeie. Dumnezeu a spus pilda aceasta, pentru a ne învăța să ne rugăm întotdeauna și să nu ne lăsăm, să nu cădem de oboseală, dacă ni se pare că răspunsul se reține (Luca 18:1-5).

Dumnezeu – nu este judecătorul nedrept, pe care trebuie să-l necăjești, înainte ca să-ți răspundă. El este Tatăl nostru iubitor, care are grijă de copiii Săi, și care aude cererile lor. Rugăciunea necurmată, perseverentă, ne apropie de El. Poate ni se pare, că scârțâim, ca o trăsură, ce nu a fost unsă. Dar de fapt, Domnului, Îi sunt plăcute rugăciunile noastre, El ne îndeamnă să venim cu orice nevoie înaintea Lui. Răspunsul Lui este aproape, și uneori vine pe neașteptate.

Hristos ne învață, când ne rugăm, să nu spunem nimic de prisos (Matei 6:5-8). Trebuie doar să ne rugăm Lui, să menținem legătura cu Cel, Care de mult timp în urmă, cunoaște toate nevoile noastre, să ne încredem în El și să așteptăm cu răbdare răspunsul.

Doamne, știm că Tu ești bun și dorești să ne asculți rugăciunile. Îți mulțumim pentru grija Ta, față de toate detalile din viețile noastre. Ajută-ne să așteptăm cu răbdare, și să primim totul, ce vine din mâna Ta. În numele Lui Iisus Hristos, amin.

Traducere: Repalov Veaceslav

“Îndrăzneala pe care o avem la El este că, dacă cerem ceva după voia Lui, ne ascultă.
Şi, dacă ştim că ne ascultă, orice I-am cere, ştim că suntem stăpâni pe lucrurile pe care I le-am cerut” (1 Ioan 14-15)
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 687
Opțiuni