Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

NU UITA CINE ESTE DUMNEZEU PENTRU TINE!
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Dumnezeu
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 03/10/2018
    12345678910 0/10 X
Când suntem în necazuri și în strâmtorări, trebuie să ținem minte, că aceste suferințe, nu înseamnă că Dumnezeu ne-a uitat. Cântărețul de psalmi ne aduce aminte în Psalmul 46, “Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseşte niciodată în nevoi” (Psalmii 46:1). Nu e suficient să spunem, că El doar se îngrijește de noi în timpul necazului, sau că El poate să vină în ajutor în vremuri dificile. Nu, El a promis mai mult de atât. El este adăpostul și sprijinul nostru în necaz. Nici o clipă nu rămânem fără adăpost și sprijin, deoarece Dumnezeu este aproape! “De aceea nu ne temem chiar dacă s-ar zgudui pământul şi s-ar clătina munţii în inima mărilor” (Psalmii 46:2).

Unde mergeți când sunteți în necaz? La cine căutați sprijin, pentru a răbda greutățile?

- Dumnezeul Tare! Uneori în timpul greutăților, devin deprimat, fricos și nehotărât, când uit cine ești Tu pentru mine. Uneori împrejurările mele mă înspăimântă, dar cred, că ele nu te înspăimântă pe Tine, Dumnezeul Oștirilor. Greutățile mele – posibilitatea de a se manifesta puterea și grija Ta în viața mea. De aceea, la Tine caut adăpost, sprijin, și în ajutorul Tău nădăjduiesc. Te rog în numele Domnului Iisus Hristos. În numele Aceluia, Care a murit pentru mine și a înviat, Care a învins moartea și îl face învingător, pe fiecare, care nădăjduiește în El. Amin.

Traducere: Repalov Veaceslav

“Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseşte niciodată în nevoi” (Psalmii 46:1)
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 97
Opțiuni