CARE TREBUIE SĂ FIE INTENȚIA INIMII NOASTRE, CÂND ÎI SLUJIM PE OAMENI?
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Dragostea
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 21/09/2018
    12345678910 0/10 X
“Fraţilor, voi aţi fost chemaţi la slobozenie. Numai nu faceţi din slobozenie o pricină ca să trăiţi pentru firea pământească, ci slujiţi-vă unii altora în dragoste” (Galateni 5:13).

Apostolul Pavel ne învață, că eliberarea, pe care am primit-o de la Hristos, nu este dăruită, pentru a păcătui și a lupta unii cu alții, ci pentru a sluji pe alții în dragoste! De aceea să ne întrebăm: “Este dragostea Lui Hristos, intenția inimii mele, când îi slujesc pe frații mei? Păstrez acea dragoste reciprocă, care indiferent, dacă există, sau nu, vreo părere îndoielnică și de mică importanță printre noi, mă îndeamnă la un respect reciproc și bunătate față de ceilalți?”

Am citit despre un misionar, care a plecat în Africa, și care a fost întrebat: “Vă place cu adevărat, ceea ce faceți aici?” Răspunsul lor a fost unul pur și simplu șocant: “Ce? Îmi place acest lucru? Nu! Mie și nevestei mele nu ne place nămolul. Nouă ne place ca în jurul nostru întotdeauna totul să fie foarte curat și frumos. Nouă nu ne place să ne strecurăm în colibe urâte, prin balegă de capră... Dar ce, omul trebuie să facă pentru Hristos, doar ceea ce îi place? Doamne ai milă de noi, desigur nu. “Ne place” sau “nu ne place” nu are vreo legătură cu aceasta. Ne-a dat porunca să ne ducem, iată că ne ducem. Dragostea ne cârmuiește.”

- Fie ca Dragostea Ta, Iisuse, să mă conducă în acea slujire, pe care mi-ai încredințat-o după mila Ta! În numele Tău mă rog. Amin.
Traducere: Repalov Veaceslav
Autor: Igor Opincă

“…slujiţi-vă unii altora în dragoste” (Galateni 5:13)
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 529
Opțiuni