Nu s-a întâmplat de multe ori în viața ta, că de unul singur ai încercat să-L călăuzești pe Duhul Sfânt?
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Adevărul
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 21/08/2018
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Nu s-a întâmplat de multe ori în viața ta, că de unul singur ai încercat să-L călăuzești pe Duhul Sfânt? S-a întâmplat că ai dorit să-I dai direcții și să-I spui ce și când să facă?

2 Pe când slujeau Domnului şi posteau, Duhul Sfânt a zis: „Puneţi-Mi deoparte pe Barnaba şi pe Saul pentru lucrarea la care i-am chemat.”
4 Barnaba şi Saul, trimişi de Duhul Sfânt, s-au coborât la Seleucia şi de acolo au plecat cu corabia la Cipru. (Faptele Apostolilor 13:2,4) 22 Şi acum, iată că, împins de duhul, mă duc la Ierusalim, fără să ştiu ce mi se va întâmpla acolo. (Faptele Apostolilor 20:22)

Scriptura ne învață, că Duhul Sfânt ne cheamă, ne pune deoparte, ne implică, ne trimite. În lumina celor spuse, nu este bine – să-L dorești pe Duhul Sfânt pentru scopurile personale.
“Harul Domnului Isus Hristos şi dragostea lui Dumnezeu şi împărtăşirea Sfântului Duh să fie cu voi cu toţi! Amin” (2 Corinteni 13:13). SĂ AVEȚI ÎMPĂRTĂȘIRE CU EL, URMAȚI SFATUL SĂU, UITÂNDU-VĂ PE VOI ÎNȘIVĂ!

Autor: Igor Opincă Traducător: Repalov Veaceslav

Să trăiești viața de credință, nu înseamnă doar să asculți muzică creștină și să porți maiou cu versete din Biblie, ci înseamnă să mori față de sine, să mori față de lume, față de păcat, și să trăiești cu Hristos!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 519
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
Opțiuni