O nouă zi
Autor: Narcis Manole  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de narcismanole in 08/07/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
O NOUĂ ZI :

- O nouă zi în care TATA a îngăduit să deschidem ochii, să vedem lumina zilei şi să ne bucurăm că suntem în viaţă alături de cei dragi. MULŢUMIM, TATĂ!
- O nouă zi în care vom fi supuşi ca şi creştini unor teste, firea noastră va căuta să-şi ceară partea, cel rău ( satan ) va sta la pândă şi va căuta momentul prielnic să ne doboare, să fim atenţi, să veghem, să cerem Domnului putere, înţelepciune, ca să nu fim îngenunchiaţi de păcat. Să-I cerem lui Dumnezeu să fie alături de noi pentru că ştim că atunci când suntem cu El, nimeni nu poate fi împotriva noastră.
- O nouă zi în care ni se cere să nu uităm de văduve şi de săraci, chiar dacă nu putem să-i ajutăm financiar, putem să-i aducem pe braţe de rugăciune înaintea tronului de har şi de îndurare al lui Dumnezeu.
- O nouă zi în care ni se cere să avem răbdare cu cei de lângă noi, să zâmbim celui care are nevoie de un zâmbet, să încurajăm pe cel care tânjeşte după o încurajare, să îmbrăţişăm pe cei care au nevoie de o îmbrăţişare. SĂ NU STĂM NEPĂSĂTORI.
- O nouă zi în care trebuie să spunem celor din jur, în primul rând prin viaţa noastră, iar mai apoi cu gurile noastre de Domnul Isus şi lucrarea Sa de mântuire.
Şi aşa putem urca treaptă cu treaptă pe scara către cer...

Ar fi multe de spus, dar mă opresc aici şi vă spun, bucuraţi-vă că sunteţi copii de Dumnezeu, vegheaţi şi fiţi tari în credinţă. Domnul Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toţi.
Al vostru frate, NARCIS MANOLE


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1271
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni