Cercetaţi Scripturile...
Autor: Narcis Manole  |  Album: fara album  |  Tematica: Adevăr
Resursa adaugata de narcismanole in 28/07/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi
"Cercetaţi Scripturile, pentru că socotiţi ca în ele aveţi viaţă veşnică, dar tocmai ele mărturisesc despre Mine". (Ioan.5:39).
"Vegheaţi, dar, în tot timpul şi rugaţi-vă, ca să aveţi putere să scapaţi de toate lucrurile acestea care se vor întâmpla şi să staţi în picioare înaintea Fiului omului." (Luc.21:36)

Sunt mulţi care îşi spun creştini, urmează o religie sau doctrină dar cu inimile lor sunt departe de adevăr. De multe ori aceasta se datorează faptului că nu citesc Scripturile şi nu experimentează puterea rugăciunii iar când sunt întrebaţi spun că nu pot, sau îi dor ochii, neglijenţa sau lipsa timpului etc, sunt câteva răspunsuri pe care le-am primit.
Ca şi creştini, cei care doresc să-L urmeze cu adevărat pe Hristos, suntem datori să citim şi nu numai atât ci să şi studiem Biblia, pentru că numai aşa putem sta în picioare înaintea lui Dumnezeu şi putem ţine piept în lupta noastră cu cel rău. În Biblie găsim cuvintele vieţii, voia lui Dumnezeu cu privire la noi. Vă îndem, citiţi Sfintele Scripturi şi nu neglijaţi studiul, experimentaţi rugăciunea şi asa veţi experimenta şi o viaţă adevarată de creştin, nu vă minţiţi.Libertinajul în creştinismul de astăzi a apărut din cauza necunoştinţei : "Poporul Meu piere din lipsă de cunoştinţă." (Osea.4:6A)

"Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelia lui Hristos; fiindcă ea este puterea lui Dumnezeu pentru mântuirea fiecăruia care crede: întâi a iudeului, apoi a grecului." (Rom.1:16)
Vă doresc mult har şi binecuvântare !!!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 9688
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni