Despre blesteme,acorduri și altare
Autor: Carmen Iene  |  Album: luptă spirituală  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Neftali_123 in 03/05/2023
    12345678910 0/10 X

                             Despre blesteme, acorduri, altare 

 

Ce este un blestem?

Un blestem este o pronunțare spirituală susținută de o putere sau sursă spirituală cu scopul de a face rău, a pedepsi pe cineva sau ceva. Blestemul a provenit inițial de la Dumnezeu folosit ca un toiag pentru nesupunere și încălcare de lege. Când Dumnezeu ajunge să blesteme înseamnă că a fost nevoit, împins de împrejurări să facă acest lucru, nu îi face plăcere, în schimb împărăția întunericului  folosește blestemul ca o armă principală de ofensivă.

Blestemele sunt contracte în care demonii sunt desemnați să le împlinească, ei impun, aplică blestemele. Blestemele sunt uși deschise, au drept să afecteze viața cuiva.

Există mai multe tipuri de blesteme:

1. Blesteme  generaționale, găsim referințe despre ele  în Exod 34:7, Deuteronomul 28:15-68, Deuteronomul 30:19:

, , Iau azi cerul și pământul martori împotriva voastră că ți-am pus înainte viața și moartea, binecuvântarea și blestemul. Alege viața, ca să trăiești, tu și sămânța ta.” 

Blestemul generațional are de a face cu nelegiuirea într-o linie de sânge. El nu se limitează doar la a treia sau a patra generație ci continuă până se desprind de linia generațională. Harul nu înseamnă că un blestem nu mai funcționează, ci trece prin generații. Harul înseamnă că moartea lui Isus a oferit un substitut, un remediu pentru blestem. Harul, puterea și sângele lui Isus funcționează doar dacă se aplică.

2. Elemente blestemate, găsim în Deuteronomul 7:25:

, , Chipurile cioplite ale dumnezeilor lor să le ardeți în foc. Să nu poftești și să nu iei pentru tine argintul și aurul de pe ele, ca nu cumva aceste lucruri să ajungă pentru tine o cursă; căci ele sunt o urâciune înaintea Domnului, Dumnezeului tău.” 

Obiectele, idolii din casa ta atrag și aduc cu ele blestemul.

3. Blesteme ce vin din păcat personal, când nu te supui lui Dumnezeu.

4. Blestemul de cuvinte, autoblestemul 

5. Blestemele vrăjitoriei.

Moduri în care apare blestemul în viața cuiva sau poate să devină activ:

1. Prin acțiune. Blestemul nu vine fără motiv, cineva a inițiat, a comis o infracțiune, o nelegiuire. De exemplu, vrăjitoria e o ușă deschisă pentru un blestem pe termen lung, abuzul de droguri, religiile false.

2. Prin cuvinte. Cineva cu autoritate cum ar fi tată, soț, profesor, pastor, angajator a decretat ceva peste viața ta. Un blestem poate fi activ încă din uter. Propriile cuvinte te pot prinde într-o închisoare, te poți autoblestema.

3. Prin parteneriat, dacă devii partener cu cineva care are un blestem. Căsătoriile, afacerile, prieteniile pot fi binecuvântate sau blestemate.

4. A avea în posesia ta un lucru blestemat 

   

   Dragul meu, biblia spune că blestemul neîntemeiat nu se prinde ceea ce mă face să înțeleg că dacă este întemeiat, se prinde. Prin urmare, dacă o persoană este afectată de un blestem, atunci acest lucru va indica că există o încălcare a legii lui Dumnezeu în viața acelei persoane care dă acelui blestem motiv să funcționeze în viața sa. Se poate întâmpla ca o persoană să nu încalce nici o lege spirituală, dar totuși să fie ținta unor blesteme care să le domine viața. În acest caz fiind vorba despre un blestem generațional existent în familie. Spiritele oricât de puternice ar fi, nu pot ataca o persoană  fără o cauză spirituală legală. Aceste spirite observă spiritual viața victimei lor cu scopul să găsească păcate nemărturisite, legăminte ancestrale, blesteme sau încălcarea poruncilor lui Dumnezeu. Înt-un cuvânt caută ușă deschisă pentru a putea acționa.

, , Cum sare vrabia încoace si încolo și cum zboară randunica, așa nu nimerește blestemul neîntemeiat. -”Proverbe 26:2 

   Majoritatea creștinilor nu cred în existența blestemelor în viața lor, deoarece ei consideră că dacă au mântuirea asigurată prin credința în Isus Hristos acestea numai sunt valabile. Isus a rupt puterea păcatului și totuși sunt creștini care păcătuiesc; prin rănile lui Isus suntem vindecați și totuși sunt creștini bolnavi; Isus a purtat pe cruce blestemele noastre fiindcă spune Scriptura că blestemat este Cel ce atârnă pe lemn și totuși blestemele generaționale sunt prezente în viața creștinului care nu a revendicat anularea lor. Isus a rupt puterea blestemelor, a păcatului și a bolii, dar nu și prezența lor. Tot ceea ce a câștigat Domnul nostru la cruce se ia cu năvală prin luptă în mărturisirea credinței noastre cu îndrăzneală, autoritate și convingere. Lupta este câștigată deja la Cruce și noi luptăm din poziția de, , mai mult decât biruitori”, acesta este un avantaj major față de cei care au trebuit să cucerească și să câștige ei luptele pentru a cuceri Canaanul, bucată cu bucată de teren locuit de păgâni.

   1 Ioan 1.9 ne spune că:

, , Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curătească de orice nelegiuire.” 

   Domnul Isus la cruce ne-a iertat deja toate păcatele, trecute, prezente și viitoare, cu acest verset luptăm în lumea spirituală și anunțăm ca să se știe că suntem iertați, curățați și spălați prin Sângele lui Isus. Deci mărturisirea este pentru lumea spirituală, în care trâmbițăm că știm cine suntem, în Hristos, ne cunoaștem autoritatea și nu tolerăm minciunile diavolului. El nu poate înșela și minți un creștin biruitor, doar ce aceia care nu știu, sau nu aplică beneficiile lucrării câștigate la cruce. . Avem la dispoziție mărturisirea, sângele lui Isus, Numele lui Isus, Cuvântul lui Dumnezeu, închinarea noastră pentru a câștiga orice război spiritual.

, , Ei l-au biruit prin sângele Mieluilui și cuvântul mărturisirii lor,”Apocalipsa 12:11 

 Blestemele nu se alungă, blestemele se sparg și se revendică libertatea pe baza versetelor din Galateni 3:13-14:

, , Hristos ne-a răscumpărat din blestemul Legii, făcându-se blestem pentru noi, -fiindcă este scris: , , Blestemat e oricine este atârnat pe lemn”-pentru ca binecuvântarea vestită lui Avraam să vină peste neamuri, în Hristos Isus, așa că prin credință, noi să primim Duhul făgăduit.” 

Exemple de blesteme:

-boli cronice care trec de la o generație la alt, cancer, diabet, artrită, moarte prematură 

-frici și fobii, de moarte, de întuneric, de paianjeni, de spații închise, etc...

-distrugere în tot ceea ce faci 

-ciumă, boală, moarte, febră 

-rugăciuni fără răspuns 

-secetă 

-înfrângere militară 

-moarte 

-boli incurabile 

-boli mintale 

-sărăcie 

-adulter, incest

-eșec, pierdere 

-pierderea bunurilor 

-sclavie 

-nebunie 

-înfrangere în război și în economie 

-furuncule 

-deplasare națională 

-atacuri de insecte 

-umilire 

-eșecul recoltei 

-moarte în agricultură 

-pierderea familiei 

-infestarea cu lăcuste 

-înfrângerea de către străini 

-foame, sete, goliciune 

-servitute financiară 

-să fi cucerit de alte națiuni 

-dificultăți în căsătorie 

-canibalism 

        Exemplu de rugăciune pentru a rupe blesteme. Dau un exemplu pentru blestemul infirmităților dar se poate aplica la oricare din exemplele de mai sus. Rugăciune care rupe blestemul bolii:

, , Doamne Isuse, renunț la fiecare boală cronică generațională care a venit prin linia de sânge, în Numele lui Isus, prin sângele lui Isus. Rup blestemul de peste familia mea, asupra trupului meu în Numele lui Isus. Boală trebuie să pleci din trupul meu. Sparg fiecare blestem generațional în Numele lui Isus care s-a transmis din generație în generație. Iau autoritate asupra fiecărei boli cronice care s-a transmis prin sânge. Duh de infirmitate îți poruncesc să pleci, în Numele puternic al lui Isus. Îți rup strânsoarea, vin împotriva ta cu focul Duhului Sfânt, în Numele lui Isus orice tuburare și problemă care s-a repetat în cicluri din generațiile trecute vă smulg din linia mea de sânge, prin sângele lui Isus, în numele lui Isus.” 

, , Dezleg acest blestem in numele lui Isus. (de ex. Blestemul saraciei). Dezleg acest blestem cu minim 10 generatii in urmă, de ambele părti ale familiei mele și distrug fiecare temei si fiecare autoritate în baza legii pe care demonii o au pentru a actiona in viata mea sau a altcuiva.” 

 

   Lumea spirituală este paralelă cu lumea naturală și spiritual nu se poate interfera una cu cealaltă decât cu permisiunea omului prin acorduri și altare. Totul, atât spiritual cât și natural funcționează pe baza legilor spirituale pe care Dumnezeu le-a lăsat în Cuvântul Său. Deci este posibilitatea de se întâmpla acest lucru dacă sunt îndeplinite condițiile legii spirituale respective, adică dacă sunt uși deschise, prin păcat nemărturisit, sau nelegiuire generațională, acorduri și legăminte făcute fie prin altare, fie prin acorduri stabilite în vise, sau acord personal prin mărturisiri negative. Viața și moartea stau în puterea limbii, iar cei ce o iubesc îi vor mânca roadele. Acest verset din Proverbe 18:21 este un exemplu de lege spirituală care funcționează în viața omului care vorbește aiurea, fără să se gândească la consecințe.

   Așa cum Dumnezeu a stabilit legi fizice, cum ar fi legea gravitației, tot așa există legi spirituale instituite de Dumnezeu și lăsate în Cuvântul Său. În cartea Iosua 1:8, Dumnezeu vorbește așa:

, , Cartea acesta a Legii nu se va depărta din gura ta; ci să cugeți la ea zi și noapte, ca să ai grijă să faci tot ce este scris în ea. Căci atunci îți vei face drumul prosper și atunci vei avea succes.” 

 1 Timotei 3:16 

, , Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu și de folos ca să învețe, să mustre, să îndrepte, să dea înțelepciune, în neprihănire. .” 

   O lege este valabilă atât timp cât nu se înlocuiește cu o altă lege nouă care o anulează pe prima. De aceea pentru credincioși Noul Legământ este unul mai bun, deoarece înlocuiește vechea Lege dată. Atât timp cât ele nu se revendică de credincios, din lipsă de cunoștință, din ignoranță, sau din înțelegerea greșită, legile vechi sunt folosite de inamic care se folosește de minciună și înșelăciune.

Osea 4:6:

, , Poporul Meu piere din lipsă de cunoștință.” 

    Ce este un acord și ce este un altar spiritual?

Un acord este o înțelegere între părți, între un spirit și om, un contract care se realizează prin a crede și a veni în acord cu ceea ce partea spirituală sugerează sau impune, fie ea bună(Dumnezeu, care este spirit), fie rea(duhuri ale răutății, demoni, puteri rele, cele enumerate în Efeseni 6:12). Pentru ca orice spirit să funcționeze pe pământ, va trebui întotdeauna să i se acorde permisiunea umană. În biblie găsim mai multe versete care ne arată despre acorduri, legăminte:

  Dumnezeu a încheiat legământ cu Noe, Avraam, Isaac si Iacov, cu poporul Israel după ce l-a scos din Egipt, dar și cei necredincioși, și duhurile rele știu de puterea legământului și vor să intre în acord cu credincioșii pentru a-i ține legați și a-i corupe.

Geneza 9:9:

, , Iată, Eu fac un legământ cu voi și cu sămânța voastră care va veni după voi;” 

Geneza 9:15:

, , și eu Îmi voi aduce aminte de legământul dintre Mine și voi și dintre toate viețuitoarele de orice trup; ... ” 

Geneza 15:18:

, , În ziua aceea, Domnul a făcut un legământ cu Avram și I-a zis: ” 

Geneza 17:2:

, , Voi face un legământ între tine și Mine și te voi înmulți nespus de mult.” 

Geneza 17:7:

Voi pune legământul Meu între Mine și tine și sămânța ta după tine din neam în neam; acesta va fi un legământ veșnic, în puterea căruia Eu voi fi Dumnezeul tău și al seminței tale după tine.” 

 

Geneza 21:27:

, , Și Avraam a luat oi și boi, pe care i-a dat lui Abimelec, și au făcut un legământ amândoi.” 

Geneza 26:28:

, , Ei au răspuns: , , Vedem lămurit că Domnul este cu tine. De aceea zicem: , , Să fie un jurământ între noi, între noi și tine, și să facem un legământ cu tine!” 

Geneza 31:44:

, , Vino să facem amândoi un legământ, și legământul acesta să slujească de mărturie, între mine și tine!” 

 Exod 19:5:

, , Acum dacă veți asculta glasul Meu și dacă veți păzi legământul Meu, veți fi ai Mei dintre toate popoarele, căci tot pământul este al Meu;” 

 Exod 23:22:

, , Să nu faci legământ cu ei, nici cu dumnezeii lor.” 

Exod 34:12:

, , Să nu cumva faci legământ cu locuitorii țării unde ai să intri, ca să nu fie o cursă pentru tine, dacă vor locui în mijlocul tău.” 

Amos 3:3 

, , Merg oare doi oameni împreună fără să fie învoiţi?”  

 

   Altarele sunt portaluri între lumea fizică si spirituală. Vedem în Scriptură cum Avraam a zidit Domnului altare și Dumnezeu i-a vorbit; cum Dumnezeu i-a cerut să pună pe altar ceea ce iubea cel mai mult pe fiul său Isaac. Acesta la rândul lui a zidit și el altare lui Dumnezeu. Iacov când a zidit și el  un altar a văzut cerul deschis, un portal spiritual, și o scară de la cer la pământ unde îngerii și Dumnezeu urcau și se coborau.

Altarele sunt locuri unde umanitatea se întâlneste cu divinitatea. Sunt stabilite prin legăminte, se aduc sacrificii, este un loc de închinare; la altare se produc vise si viziuni. Scopul unui altar este de a schimba destinul unei persoane, comunitate, grup sau chiar natiuni.

Principiul altarelor este același atât pentru un altar dumnezeiesc cât si pentru unul demonic.

Când un altar e ridicat există fortărețe sau pricipate cu care ființa umană face legăminte, acorduri. Acest legământ va afecta linia de sânge a fiecărui membru care este prezent la acel altar. Aici se află începutul oricărui blestem generațional, dar și binecuvântările generaționale promise de Dumnezeu peste generații.

În legătură cu altarele rele, nimic nu poate distruge acest lucru doar ruperea, spargerea legământului care vorbește despre destinul tău. Jertfa de pe altar pecetluiește acordul între spirit și om și din acel moment spiritul are liber arbitru în viața acestor oameni. Fiecare altar are un anumit ritual. Orice spirit care vrea să își aducă voința pe acest pământ are nevoie de partea omenească. Deoarece Dumnezeu onorează legământul, legămintele rele trebuie anulate, iar cele bune ținute.

   Dumnezeu dorește ca fiecare copil al Său, fiecare familie să aibă ridicat un altar pentru a putea binecuvânta, a da revelații, a primi închinarea, a putea îndruma, vorbi, etc...

Altarul este o banda de aterizare (ca un aeroport pentru avioane) supranaturală. Vedem in Geneza 28:1-12 cum îngerii lui Dumnezeu urcau și coborau pe scara lui Iacov ca pe un aeroport. Avram a construit un altar la Betel și Domnul i s-a arătat acolo.

Este interesant cum altarele rămân în liniile de sânge ca un fel de moștenire, chiar dacă cel care le-a construit a murit. Diavolul nu vrea ca noi să avem construite altare unde să ne poată binecuvânta Dumnezeu și unde să aterizeze îngerii lui Dumnezeu.

Exod 20:22-26 

, , Domnul a zis lui Moise: "Aşa să vorbeşti copiilor lui Israel: "Aţi văzut că v-am vorbit din ceruri.

Să nu faceţi dumnezei de argint şi dumnezei de aur, ca să-i puneţi alături de Mine; să nu vă faceţi alţi dumnezei.

Să-Mi ridici un altar de pământ, pe care să-ţi aduci arderile de tot şi jertfele de mulţumire, oile şi boii. În orice loc în care Îmi voi aduce aminte de Numele Meu, voi veni la tine şi te voi binecuvânta.

 Dacă-Mi vei ridica un altar de piatră, să nu-l zideşti din pietre cioplite; căci cum îţi vei pune dalta în piatră, o vei pângări.

 Să nu te sui la altarul Meu pe trepte, ca să nu ţi se descopere goliciunea înaintea lui." 

     La fel și lumea demonică folosește altarele ca piste de aterizare supranaturală. In lumea vrăjitoriei, legămintele se fac la altare demonice. Altarele demonice sunt 
locuri speciale sub acoperire ridicate de vrăjitoare și vrăjitori pentru a convoca entități demonice pentru a-și face datoria, dar mai important pentru a lega pe ascuns acea persoană și, prin extensie, familia lor la acel altar demonic.
 
Puterea unui altar demonic este creată prin vărsarea sângelui la acel altar.

De fiecare dată jertfa de sânge săvârșită pe acel altar va fi cea care va chema duhurile rele să-i asuprească spiritual pe alții.

   Vedem în Cuvântul lui Dumnezeu, în cartea Judecători cum copiii lui Israel au fost asupriți de madianiți timp de șapte ani, pe vremea lui Ghedeon. Victoriile lui Ghedeon au început după ce acesta a spart altarele idolești din casa tatălui său. Sursa problemelor israeliților au fost chiar acele altare.

    Un alt exemplu în Biblie  cu privire la altare îl găsim în 1 Împărați 18, unde Ilie a provocat pe preoții lui Baal să cheme pe dumnezeii lor care să le răspundă cu foc din cer și să ardă juncanul de pe altar. Acela este Dumnezeul Cel adevărat care va putea să facă acest lucru fără nici o intervenție omenească, doar rugăciuni și închinare.

Preoții lui Baal au construit altarul lui Baal, au așezat juncul, apoi au chemat numele lui Baal de dimineață până la amiază, fără să se întâmple nimic. Ilie și-a bătut joc de ei. Aceștia au început să aiureze și să se taie și au mai chemat pe Baal pâna seara, și tot nimic.

 A venit rândul lui Ilie care a dres altarul sfărâmat al lui Dumnezeu, a luat doisprezece pietre, după numărul semințiilor lui Israel, și cu aceste pietre a zidit un altar lui Dumnezeu, pe care a așezat și el juncul. Ca misiunea de a se aprinde foc din cer să fie și mai grea a făcut un șant de jur împrejurul altarului pe care l-au umplut de trei ori cu multă apă, și a turnat apă și peste lemne și peste jertfa de la altar. Totul era îmbibat în apă. Apoi a început să se roage.

, , În clipa când se aducea jertfa de seară, proorocul Ilie s-a apropiat și a zis: , , Doamne Dumnezeul lui Avraam, Isaac și Israel! Fă să se știe astăzi că Tu ești Dumnezeu în Israel, că eu sunt slujitorul Tău, și că toate aceste lucruri le-am făcut după porunca Ta.

Ascultă-mă, Doamne, ascultă-mă, pentru ca să cunoască poporul acesta că Tu, Doamne ești adevăratul Dumnezeu, și să le întorci astfel inima spre bine!” 

Atunci a căzut foc de la Domnul, și a mistuit arderea de tot, lemnele, pietrele, și pământul, și a supt și apa care era în șanț.

Când a văzut poporul lucrul acesta, au căzut cu fața la pământ, și au zis: , , Domnul este adevăratul Dumnezeu! Domnul este adevăratul Dumnezeu!” 1 Împărați 18:36-39 

 Este un exemplu concludent că atât închinătorii la idoli, cât și cei ce se închină lui Dumnezeu știau de semnificația și puterea unui altar și se foloseau de ea.

Altarul devine un loc de întâlnire unde umanitatea și divinitatea se întâlnesc. Altarul devine un loc de întâlnire, o poartă între natural și supranatural(tărâmul spiritual).

Diavolul e un imitator și are altare rele. Semne că ai de a face cu un altar rău în viața ta:

-altarele sunt locuri de ritual, ceva ce se întâmplă din nou și din nou, cicluri repetate de activitate demonică, dependențe din care nu te poți opri și te distruge pe tine și tot ce ai.

-Te lupți mereu, pierzi bani, ești supărat tot timpul, ești mânios, toate acestea sunt semne că ai un altar rău în linia ta de sânge.

Vestea bună este că Sângele lui Isus e un răspuns la toate aceste rele. Domnul Isus în drumul lui de suferință pentru păcatele omenirii, începând din grădina Ghetsimani până la crucea unde a murit pentru noi, și-a vărsat sângele în șapte locuri. Fiecare picătură de sânge vărsata distruge următoarele altarele rele:

-infirmitate și boli 

-sărăcie 

-spirite familiale 

-depresie 

-vrăjitorie 

-moarte prematură 

-perversiune sexuală 

-francmasonerie 

-profeții false 

- spirite demonice, Izabela, Leviatan, Dalila 

-depresie, sterilitate, frică, întârzirere, traumă, eșec, divorț 

Aceste șapte locuri unde și-a vărsat Domnul Isus sângele pentru a distruge altarele rele sunt:

1. Luca 22:44 

, , A ajuns ca într-un chin de moarte, și a început să Se roage și mai fierbinte; și sudoarea I se făcuse ca niște picături mari de sânge, care cădeau pe pământ.” 

Transpirația lui Isus devenită picături de sânge care cad pe pământul care a fost blestemat în grădina Edenului, distruge altarul rău al trudei și transpirației cu care omul își câștigă pâinea.

2. Matei 26:63-67 

, , Atunci marele preot și-a rupt hainele și a zis: , , A hulit! Ce nevoie mai avem de martori? Iată că acum a-ți auzit hula Lui. Ce credeți? Ei au răspuns: , , Este vinovat, să fie pedepsit cu moartea.” 

Atunci L-au scuipat în față, L-au bătut cu pumnii și L-au pălmuit, zicând: , , Hristoase, proorocește -ne cine te-a lovit!” 

Isus a fost pălmuit și lovit cu vergele pe față. Fața omului reprezintă demnitatea omului. Sângele curs a distrus altarul rău al calomniei și defăimării.

3. Isaia 50:5-6 

, , Mi-am dat spatele înaintea celor ce Mă loveau și obrajii înaintea celor ce-Mi smulgeau barba; nu Mi-am ascuns fața de ocări și scuipări.” 

Pentru evrei barba era simbolul onoarei unui bărbat. Smulgerea firelor de barbă era un procedeu extrem de dureros și sângeros. Sângele vărsat a distrus altarul rău al rușinii și umilirii 

4. Matei 27:26 

, , Atunci Pilat le-a slobozit pe Baraba; iar pe Isus, după ce a pus să-L bată cu nuiele, L-a dat în mâinile lor ca să fie răstignit.” 

Domnul Isus a fost biciuit pe spate. Sângele curs a distrus altarul și duhurile din spatele infirmității și bolilor.

5. Matei 27:29 

, , Ostașii dregătorului au dus pe Isus în pretoriu și au adunat în jurul Lui toată ceata ostașilor. L-au dezbrăcat de hainele Lui și L-au îmbrăcat cu o haină stacojie. Au împletit o cunună de spini și au pus-o pe cap, și I-au pus o trestie în mâna dreaptă. Apoi îngenuncheau înaintea Lui, își băteau joc de El și ziceau: , , Plecăciune, Împăratul iudeilor!” 

O coroană de spini a fost presată pe capul Domnului Isus, Sângele curs a distrus altarul rău al tulburărilor mentale și duhul sărăciei.

6. Matei 6:27: 35 

, , După ce L-au răstignit, I-au împărțit hainele între ei, trăgând la sorți, pentru ca să se împlinească ce fusese vestit prin prorocul care zice... ” 

Când Domnul Isus a fost răstignit, I-au pironit mâinile și picioarele în cuie. Sângele curs a distrus duhul rău care ține blocate binecuvântările, să propășească lucrarea mâinilor noastre. A distrus altarul rău al limitărilor și eșecului în viață și a restaurat echilibrul spiritual al omului, ca omul să fie rodnic și destinul său să fie împlinit.

7. Ioan 19:33-34 

, , Când au venit la Isus și au văzut că murise, nu I-au zdrobit fluierele picioarelor, ci unul din ostași I-a străpuns coasta cu o suliță; și îndată a ieșit din ea sânge și apă.” 

Sângele vărsat a fost pentru vindecarea inimilor zdrobite, a distrus altarul rău al traumelor.

De câte ori te împărtășești cu trupul și sângele lui Isus te poți ruga ca aceste șapte locuri unde și-a vărsat Domnul Isus sângele șă distrugă altarele malefice din viața ta. Sângele aduce răscumpărare. Unul din cele mai semnificative lucrări ale Sângelui lui Isus este că sufletul poate fi răscumpărat.

Rugăciune:

Tată ceresc, cred că Tu mă iubești și cred că Isus e Fiul Tău, care a suferit, a fost răstignit, crucificat, a murit, a fost îngropat și a înviat a treia zi. Acum Doamne îți cer să mă accepți ca și copil al Tău. Duhule Sfinte intră în inima mea prin Sângele Mielului și fă-mă un copil de Dumnezeu. Tată ceresc, fie ca Sângele lui Isus să mă spele de toate păcatele. Amin!

Este o legătură între blesteme, legăminte și altare, de acea mulți nu primesc eliberare, chiar dacă revendică ceea ce a câștigat Domnul Isus la cruce și fac rugăciuni de eliberare de blesteme, utilizând harul ca mijloc. Acolo unde sunt altare demonice în linia de sânge, legămintele și jertfele făcute la acele altare rele, vorbesc în continuare și au drept în destinul omului. Legămintele trebuie anulate neaparat, altarele se sparg cu ușurință atunci prin Sângele Mielului și orice blestem aferent va fi rupt în numele puternic al lui Isus.

Rugăciune de reziliere a legămintelor satanice 

, , Rup și anulez toate legămintele, jurămintele și declarațiile păcătoase pe care le-am făcut cu buzele mele, în numele lui Isus.

Rup și anulez toate legămintele făcute de strămoșii mei cu iadul și cu moartea în numele lui Isus.

Renunț și rup toate legămintele păcătoase făcute de strămoșii mei către idoli, demoni, religii false, sau organizații păcătoase în numele lui Isus.

Rup și anulez toate legămintele păcătoase făcute de strămoșii mei cu idoli sau demoni, în numele lui Isus.

Rup și anulez toate legămintele de sânge făcute prin  jertfă care ar putea afecta viața mea, în numele lui Isus.

Poruncesc tuturor demonilor care pretind că au acces în viața mea prin aceste legăminte să iasă afară în numele lui Isus.

Rup și anulez orice legământ făcut cu dumnezei falși și cu demoni prin implicarea în ocultism și în vrăjitorie în numele lui Isus.

Rup și anulez toate căsătoriile între duhuri, care ar face ca demoni incubus și sucubus să-mi atace viața în numele lui Isus.

Rup și anulez orice căsătorie cu orice demon care mi-ar putea afecta viața în numele lui Isus.

Rup toate învoielile făcute cu locuința morților în numele lui Isus.

Am un legământ cu Dumnezeu prin sângele lui Isus Hristos. Sunt unit cu Domnul și sunt un singur duh cu el. Rup toate legămintele păcătoase și îmi reînnoiesc legământul cu Dumnezeu prin trupul și sângele lui Isus.

Divorțez de orice demon care mi-ar pretinde viața datorită vreunui legământ strămoșesc, în numele lui Isus.

Leg și scot afară orice demon al familiei care m-ar urmări prin vreun legământ strămoșesc în numele lui Isus.”, ,

  Rugăciune împotriva altarelor demonice 

, , În numele lui Isus să fie făcute fără putere orice altar agresiv, orice altar ridicat împotriva mea să fie fără rușinat și desființat în numele lui Isus. Orice s-a făcut asupra mea sub o ungere demonică să fie anulat în numele lui Isus. Blestem fiecare altar făurit împotriva mea în numele lui Isus. Ciocanul lui Dumnezeu să sfărâme în bucăți orice altar demonic împotriva mea, în numele lui Isus. O, Domnul Meu trimite focul tău să distrugă orice altar rău făurit împotriva mea, în numele lui Isus. Orice preot diabolic care slujește împotriva mea la orice altar să primească focul Duhului Sfânt, în numele lui Isus. Lasă ca tunetul lui Dumnezeu să aducă în confuzie orice slujitor diabolic care slujește împotriva mea la orice altar demonic în numele lui Isus. Aceștia care slujesc împotriva mea să fie confruntați de îngerii lui Dumnezeu, în numele lui Isus.

Orice mână care vrea să mă răzbune sau să mă aresteze din cauza rugăciunii mele, să se usuce și să devină nimic în numele lui Isus. Orice blestem trimis de orice slujitori răi să se transforme în binecuvântări. Îmi iau posesiile mele care au fost furate de orice altar rău, în numele lui Isus. Îmi șterg numele de la orice altar demonic în numele lui Isus. Îmi iau înapoi toate binecuvântările mele arestate de aceste altare rele. Îmi iau înapoi toate descoperirile și străpungerile mele de la aceste altare rele în numele lui Isus. La fel procedez și cu gloria mea furată, prosperitatea mea și le recuperez din aceste altare. Retrag orice mă reprezintă de la orice altar în numele lui Isus, Amin.” 

 De aceea mulți creștini se luptă în viața lor și suferă în continuare de neliniști, frici, dependențe, mânii și tot felul de păcate pe care nu le pot învinge. Temelia vieții lor nu este bună chiar dacă ei acum sunt împăcați cu Mântuitorul lor Isus și sunt născuți din nou. Viața veșnică le este asigurată, dar sufletul lor nu este răscumpărat, nu umblă în victorie deplină în toate ariile vieții lor.

Psalmul 11:3 

, , Și când se surpă temeliile, ce ar putea să mai facă cel neprihănit?” 

Isaia 28:14-18 

, , De aceea ascultați Cuvântul Domnului, batjocoritorilor, care stăpâniți peste poporul acesta în Ierusalim!

Pentru că ziceți: , , Noi am făcut legământ cu moartea, am făcut o învoială cu locuința morților: când va trece urgia apelor năvălitoare, nu ne va atinge, căci avem ca loc de scăpare neadevărul și ca adăpost minciuna!”de aceea, așa vorbește Domnul, Dumnezeu: , , Iată pun ca temelie în Sion o piatră, o piatră încercată, o piatră de preț, piatră din capul unghiului clădirii, temelie puternică; cel ce o va lua ca sprijin, nu se va grăbi să fugă.

Voi face din neprihănire o lege, și din dreptate o cumpănă; și grindina va surpa locul de scăpare al neadevărului, și apele vor îneca adăpostul minciunii.

Așa că legământul vostru cu moartea va fi nimicit, și învoiala voastră cu locuința morților nu va dăinui.” 

Aleluia, Hristos este piatra din Capul unghiului, sangele lui vărsat va surpa altarele minciunii și ale neadevărului din viața răscumpăraților Lui, a celor ce își pun încrederea și vor lua ca sprijin acestă temelie puternică, pe Isus. Sângele lui Isus e viața lui Isus, prezența Lui, aduce răscumpărare în orice suflet care își ia ca sprijin această piatră puternică, care este Domnul Domnilor și Regele Regilor. Astfel face pe toți aceia care se încred în El dregător de spărturi, cel ce drege spărturile.

Isaia 58:12 

, , Ai tăi vor zidi iarași pe dărâmăturile de mai înainte, vei ridica din nou temeliile străbune; vei fi numit, Dregător de spărturi”, Cel ce drege drumurile, și face țara cu putință de locuit.” 

Isaia 61:4 

, , Ei vor zidi iarăși vechile dărâmături, vor ridica iarăși năruirile din vechime, vor înnoi cetăți pustiite, rămase pustii din neam în neam.” 

                                    Rugăciune 

, , Tată în Numele lui Isus, eliberez Sângele lui Isus la fundația vieții mele, la apa și sângele din pântecele mamei mele. Sângele lui Isus, du-te la fundația mea și eliberează-mă acum. Dumnezeul meu îmi vizitează fundația vieții mele și mă eliberează.

Orice embargouri satanice care sunt peste familia mea, căsătoria mea, finanțele mele, succesul meu, descoperirea mea în orice domeniu al vieții mele, ești rupt acum în numele puternic al lui Isus. , ești spart chiar acum. În numele lui Isus orice jug este rupt.

Orice embargo de bază care este peste linia mea de sânge, embargouri fundamentale plasate în linia mea de sânge, să fie ridicate astăzi în numele lui Isus. Sângele lui Isus care este viața, Hristoș însuși face acest lucru pentru mine, El luptă pentru mine, a plătit prețul pentru mine, sângele lui Isus duce bătăliile mele, Doamne îți mulțumesc că ai murit și ai înviat pentru mine, aceeași putere care te-a înviat pe Tine locuiește în mine. Eliberez puterea învierii din morți peste toate aceste domenii din viața mea unde am fost limitată, să curgă viața Ta din belșug acolo în acele zone, și toate blestemele să se transforme în binecuvântări, Aleluia, îți mulțumesc Isus!” 

Acum casa noastră este zidită pe stâncă, și tot ceea ce urmează de acum înainte este binecuvântare și rodnicie. Totul s-a făcut nou și toate cele vechi au trecut, suntem altoiți cu Hristos, suntem în familia Impăratului, avem adn de rege, sânge regal curge în venele noastre de copii de Dumnezeu, sânge prețios care a curs pentru toată omenirea, ca ei să aibă viață, și viață din belșug.

Rugăciune pentru eliberarea binecuvântărilor generaționale 

Tată ceresc îți mulțumesc pentru înțelegerea divină pe care am primt-o din Cuvântul Tău și care ne-a adus cunoașterea adevărului care ne face liberi, și ne-a prevenit de distrugere, așa cum spune scriptura din Osea 4:6 

, , Poporul Meu piere din lipsă de cunoștință.” 

Îți cer Tată acum să eliberezi peste mine și linia mea de sânge răscumpărată toate binecuvântările generaționale în acord cu Cuvântul din Numeri 6:24-26:

, , Fie ca Domnul să te binecuvânteze și să te păzească!

Domnul să lumineze fața Lui peste tine și Să se îndure de tine!

Domnul Să-și înalțe Fața peste tine și Să-ți dea pacea!” 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1138
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni