UNUL DIN MOTIVE , DE CE DUMNEZEU NU RĂSPUNDE LA UNELE RUGĂCIUNI
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 04/10/2018
    12345678910 0/10 X

Corneliu, sutașul roman, descris: “Omul acesta era cucernic şi temător de Dumnezeu, împreună cu toată casa lui. El făcea multe milostenii norodului şi se ruga totdeauna lui Dumnezeu.”

 

În Faptele Apostolilor 10:4, Îngerul Domnului i-a zis lui Corneliu: “Rugăciunile şi milosteniile tale s-au suit înaintea lui Dumnezeu, şi El Şi-a adus aminte de ele”. Ce doresc să evidențiez aici, anume, că în acest caz Dumnezeu nu a răspuns doar la rugăciunile lui Corneliu, care este descris la 10:2: “Omul acesta era cucernic şi temător de Dumnezeu”, dar și la ajutorul lui generos, acordat celor săraci, la milosteniile sale, la viața sa statornică.

 

Dumnezeul nostru Atotștiutor răspunde la TOATĂ VIAȚA NOASTRĂ, în care doar o mică parte, o ocupă rugăciunile (țesute în ea, ca într-o pânză). Aceasta înseamnă, că acel timp din viața noastră, când nu ne rugăm, are nu mai puțină importanță – posibil, mai multă – decât, acel timp când comunicăm cu Dumnezeu. Căci este scris în 1 Petru 3:7: “Bărbaţilor, purtaţi-vă şi voi, la rândul vostru, cu înţelepciune cu nevestele voastre, dând cinste femeii ca unui vas mai slab, ca unele care vor moşteni împreună cu voi harul vieţii, ca să nu fie împiedicate rugăciunile voastre”. Dumnezeu privește la felul cum trăiești, cum zidești relații, ci nu doar ascultă ce-I vorbești! Rugăciunea și viața de zi cu zi sunt de nesepărat. Și când dorim de la Dumnezeu răspunsuri la rugăciunile noastre, ochii Săi privesc viața noastră de zi cu zi. Ce vede El în viața voastră de zi cu zi? Căutăm răspunsuri la rugăciunile noastre, dar Dumnezeu răspunde la toată viața noastră, în fața ochilor Săi!

 

Dumnezeule, ajută-mă să Te cinstesc nu doar în rugăciuni!

 

Autor: Igor Opincă

Traducere: Repalov Veaceslav

 

Cinstește-L pe Dumnezeu nu doar în rugăciuni!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 591
  • Descărcări: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni