CÂND ÎN FAȚA VOASTRĂ ESTE UN OBSTACOL
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 18/09/2018
    12345678910 0/10 X

  David exclamă în Psalm: „Cu Tine mă năpustesc asupra unei oşti înarmate, cu Dumnezeul meu sar peste un zid întărit” (Psalmul 18:29).

 

Dumnezeu nu doar l-a izbăvit pe David de la vrăjmașii lui, dar i-a dăruit nu doar o victorie asupra lor. Cu Dumnezeul său, el “sare peste zidul întărit” al orașului pe care îl împresura. Cu Dumnezeu nici zidul întărit nu este un obstacol!

 

Așa este și în căile noastre dificile din viață, când se întâlnesc “ziduri” atât de înalte, încât cu siguranță, proprile eforturi, pentru a le sări nu sunt destule. Le putem învinge doar cu ajutorul Domnului. Dacă vom încerca să sărim peste așa “ziduri” de sinestătător, vom falimenta. Dorim, dar nu se primește. Dar cu ajutorul Domnului, vom trece peste aceste obstacole.

 

Ce “ziduri” trebuie să săriți? Nu puteți să scăpați de un viciu rău? Nu puteți să luptați cu emoțiile? Nu puteți învinge pasiunea, care vă distruge relația cu cei apropiați? În inima voastră se strecoară îndoiala, disperarea, sau frica? Orice ar veni în cale, cu ajutorul Domnului veți trece peste aceste obstacole!

 

În cartea proverbele lui Solomon 3:5 este scris: “Încrede-te în Domnul din toată inima ta şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!” Să te bizui pe înțelepciunea ta – înseamnă pe deplin să te încrezi în ea”, și dacă de vorbit mai la general, să-ți pui toată speranța în “puterea ei”. Speranța în mintea ta, te poate duce la multe strâmtorări și chiar tragedii în viață, în special în timpul depășirii “zidurilor întărite”. De aceea să nu ne înălțăm mintea. Mintea - nu este calea către toate răspunsurile. Ea este limitată, este stricată din cauza păcatului, ea este destinată pentru a-L iubi pe Domnul (“iubește-L pe Domnul din toată inima ta”) și pentru ca să-I fim supuși. Dumnezeu ne-a dat mintea nu pentru salvare, ci pentru ca să-L glorificăm. Dumnezeu salvează! El – ajutorul Tău în necazuri și în depășirea dificultăților din viață! Bizuiți-vă din toată inima pe El!

 

-         Slavă Ție, Doamne, că nu sunt singur, când întâlnesc greutăți în viață. Tu – ajutorul meu în depășirea obstacolelor prezente și în obținerea biruințelor în căile vieții mele! Mă încred în Tine, în numele Lui Iisus Hristos, Domnul meu, amin.

 Traducere: Repalov Veaceslav

“Da, Dumnezeu este ajutorul meu, Domnul este sprijinul sufletului meu!” (Psalmii 54:4)

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 550
  • Descărcări: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni