CÂND RÂVNA TA DE A-L SLUJI PE DOMNUL SE RĂCEȘTE
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 02/09/2018
    12345678910 0/10 X

 

Temeţi-vă numai de Domnul şi slujiţi-I cu credincioşie, din toată inima voastră, căci vedeţi ce putere desfăşoară El printre voi. (1 Samuel 12:24)

 

Cu aceste cuvinte prorocul Samuel l-a îndemnat pe poporul Domnului să slujească! Să-L slujești pe Domnul nu este o povară, când te gândești la lucrurile mărețe, pe care le-a făcut pentru noi!

 

Dacă râvna voastră de a-L sluji pe Domnul se răcește, atunci citiți următoarele întrebări, pe care le adresează Donald Whitney în cartea sa “Creșterea duhovnicească în viața creștinului”, și îmbărbătați-vă, pentru ca să-L slujiți cu râvnă pe Domnul:

“Țineți minte, ce înseamnă să nu-L cunoști pe Hristos, să fii fără Dumnezeu și fără speranță? Țineți minte, ce înseamnă să fii vinovat înaintea Domnului și să nu fii iertat? Țineți minte ce înseamnă să-L supărați pe Domnul și să vedeți mânia Lui, care se aprinde împotriva voastră? Țineți minte vremea când între voi și iad era doar o singură bătaie de inimă? Țineți minte ce înseamnă să-L vedeți pe Iisus Hristos cu ochii credinței și să înțelegi pentru prima dată, cine este El în realitate și ce a făcut El prin moartea și învierea Sa? Țineți minte cum era, când a-ți experimentat iertarea și izbăvirea de judecata viitoare și de iad? Țineți minte cum e, când prima dată experimentezi încrederea că ai viața veșnică în Ceruri?"

Când râvna voastră de a-L sluji pe Domnul se răcește, gândiți-vă la lucrurile mărețe, pe care Domnul le-a făcut pentru voi! El niciodată nu a putut să facă ceva mai mult, nici pentru oricine altul, nici pentru voi, decât să vă aducă la El. Ce avea să fie, dacă El avea să vă pună în fiecare dimineață, într-un cont din bancă, câte 10 milioane de dolari până la sfârșitul vieții, dar nu avea să vă salveze de judecata viitoare? Ce avea să fie, dacă El v-ar fi dat cel mai frumos trup și cea mai frumoasă față, de care a avut, sau are parte cineva, trup care să nu îmbătrânească 1000 de ani, dar apoi după moarte, v-ar fi aruncat din Cer în iad pentru eternitate? Ce, cui, și când a dat Domnul, care să fie vrednic să fie comparat cu mântuirea sufletului, pe care a dăruit-o Dumnezeu celor ce cred în Hristos? Observați că Domnul nu a putut să facă nimic mai mult și mai bun pentru voi, decât să Se dăruiască pe Sine Însuși! Dacă nu putem să fim recunoscători ca slujitori ai Aceluia, Care este totul și în Care avem totul deplin, atunci ce ne va face recunoscători?

 

-          Mărețul Dumnezeu, Care mi-ai oferit așa o milă mare! Fie ca râvna mea de a Te sluji să nu se răcească! Ajută-mă să nu mă lenevesc, să nu slăbesc în STRĂDUINȚĂ, DAR cu sufletul fierbinte să mă trudesc pentru Tine în toate zilele vieții mele! În numele Lui Iisus Hristos te rog. Amin.

Autor: Igor Opincă        

Traducere: Repalov Veaceslav

 

  În sârguinţă, fiţi fără preget. Fiţi plini de râvnă cu duhul. Slujiţi Domnului. (Romani 12:11)

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 506
  • Descărcări: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni