Cât este de important să-ți pui deoparte un anumit interval de timp pentru a fi doar cu Dumnezeu
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 02/09/2018
    12345678910 0/10 X

 42 Când s-a crăpat de ziuă, Isus a ieşit şi S-a dus într-un loc pustiu. Noroadele au început să-L caute în toate părţile şi au ajuns până la El: voiau să-L oprească să nu plece de la ei. (Luca 4:42)

 

Puneți-vă în locul Lui Iisus. Oamenii vă cer ajutorul și au o mulțime de nevoi importante. Și voi aveți posibilitatea să le împliniți acele nevoi. Sunteți în stare să vă găsiți o scuză, pentru ca să vă depărtați de acei oameni?

 

Iisus a putut. Ne place când cineva are nevoie de noi. Ne place când ne simțim importanți, când avem autoritate, când nimeni nu ne poate înlocui (alegeți pentru voi, oricare din aceste cuvinte), când facem ceva, care nu poate să facă nimeni. Dar Iisus nu a cedat la nicio ispită. El știa cât este de important să ai o disciplină, pentru a fi doar cu Domnul pentru un anumit interval de timp. Căci El putea să împlinească nevoile oamenilor, doar din cauza că la început El petrecea  un anumit interval de timp doar cu Dumnezeu. În Matei 14:23 este scris: “După ce a dat drumul noroadelor, S-a suit pe munte să Se roage singur la o parte. Se înnoptase, şi El era singur acolo.” El i-a trimis de la Sine pe toți oamenii, care Îl căutau, inclusiv pe ucenicii Săi, pentru ca să se roage singur la o parte Tatălui Său.

 

Observând toate acestea, putem face o concluzie clară: pentru a fi așa cum era Iisus, trebuie să ne disciplinăm, să găsim timp, pentru a fi singuri, și să-l petrecem în liniște și în rugăciune. Doar prin această disciplină, vom primi putere pentru ca să putem sluji oamenilor și pentru a le împlini nevoile conform voii Lui Dumnezeu!

 

-         Îți mulțumesc Tată Ceresc, pentru că îmi aduci aminte, că “locul pustiu” (sau camera retrasă) este locul important, unde pot să mă opresc și să cunosc că Tu ești Domnul (Psalmul 46:10), să privesc țintă la Tine, și să arunc asupra TA toate îngrijorările, nevoile slujirii mele, și să capăt putere duhovnicească și călăuzire din partea Ta, pentru ca să împlinesc planurile Tale! Ajută-mă ca după exemplul Domnului Iisus să mă rog Ție, în liniște și singur la o parte! În numele Lui Iisus Hristos te rog. Amin.

Traducător: Repalov Veaceslav     Autor: Igor Opincă

 

 

  Cum doreşte un cerb izvoarele de apă, aşa Te doreşte sufletul meu pe Tine, Dumnezeule! (Psalmul 42:2)

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 455
  • Descărcări: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni