Ce să faci când greutățile sunt atât de mari?
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 23/08/2018
    12345678910 0/10 X

 

„Doamne, numai Tu poţi veni în ajutor celui slab ca şi celui tare, vino în ajutorul nostru, Doamne, Dumnezeul nostru! Căci pe Tine ne sprijinim şi în Numele Tău am venit împotriva acestei mulţimi. Doamne, Tu eşti Dumnezeul nostru: să nu iasă biruitor omul împotriva Ta!” (2 Cronici 14:11b).

 

Aceste cuvinte ale lui Asa, împăratul lui Iuda, au fost spuse înainte de lupta decesivă.   Puterea inamicului era copleșitoare: o oștire de un milion de oameni și 300 de care, împotriva lui – părea, că e imposibil de a rezista în fața acestei mulțimi. Dar Asa nu a căutat aliați, care ar fi putut să-l ajute, toată speranța lui era în Domnul: Asa a chemat pe Domnul Dumnezeul lui şi a zis: „Doamne, numai Tu poţi veni în ajutor celui slab ca şi celui tare, vino în ajutorul nostru, Doamne, Dumnezeul nostru! Căci pe Tine ne sprijinim şi în Numele Tău am venit împotriva acestei mulţimi. Doamne, Tu eşti Dumnezeul nostru: să nu iasă biruitor omul împotriva Ta!” Domnul a lovit pe etiopieni dinaintea lui Asa şi dinaintea lui Iuda, şi etiopienii au luat-o la fugă. (2 Cronici 14:11,2).

 

Poate acum ai parte de un atac puternic, fără a avea vreo speranță în ajutorul oamenilor? Nu ai uitat de puterea Dumnezeului Atotputernic? Asa nu a rămas de rușine că s-a încrezut în Domnul, Însuși Domnul  i-a lovit pe vrăjmași în fața lui Asa și a lui Iuda. Dumnezeul nostru este Dumnezeul Atotputernic, Care în tot timpul cunoaște îngrijorările celor ce nădăjduiesc în El, și în luptă nu-i va lăsa de rușine. 18 Şi prin faptul că El Însuşi a fost ispitit în ceea ce a suferit, poate să vină în ajutorul celor ce sunt ispitiţi. (Evrei, capitolul 2) Crede că El se află între tine și greutatea, pe care ai întâlnit-o în cale. Să știi, El poate să te ajute. Caută-L cu toată inima ta, încredințează-I rezolvarea acestei mari probleme în mâna Lui, și El va lucra.

  5 Încrede-te în Domnul din toată inima ta şi nu te bizui pe înţelepciunea ta! (Proverbe 3:5)

-          Doamne, Tu ești Dumnezeul Atotputernic! Tu poți să vii în ajutorul meu și să-mi rezolvi problema. Mă bizui pe puterea Ta în aceasta. În numele Lui Iisus. Amin.

Autor: Igor Opincă   Traducător: Repalov Veaceslav

‘Cheamă-Mă, şi-ţi voi răspunde şi îţi voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoşti.’  Ieremia 33:3

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 433
  • Descărcări: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni