Dacă în viață lucrurile nu merg așa cum ai dorit...
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 16/08/2018
    12345678910 0/10 X

22 Norodul s-a ridicat şi el împotriva lor, şi dregătorii au pus să le smulgă hainele de pe ei şi au poruncit să-i bată cu nuiele.

 23 După ce le-au dat multe lovituri, i-au aruncat în temniţă şi au dat în grijă temnicerului să-i păzească bine.

 24 Temnicerul, ca unul care primise o astfel de poruncă, i-a aruncat în temniţa dinăuntru şi le-a băgat picioarele în butuci.

 25 Pe la miezul nopţii, Pavel şi Sila se rugau şi cântau cântări de laudă lui Dumnezeu, iar cei închişi îi ascultau.

 26 Deodată, s-a făcut un mare cutremur de pământ, aşa că s-au clătinat temeliile temniţei. Îndată, s-au deschis toate uşile şi s-au dezlegat legăturile fiecăruia. (Faptele apostolilor 16:22-26)

 

Aceasta a avut loc în Macedonia, în orașul Filip. După ce Pavel a alungat duhul necurat din slujnica ghicitoare, Pavel și Sila au fost bătuți, umiliți și aruncați în temniță fără să fi fost judecați. E uimitor, căci L-au lăudat pe Domnul în timp ce au fost umiliți, când treceau prin greutăți, chinuri din cauza durerii cauzate de loviturile, pe care le-au primit, și când au fost lipsiți de libertate în mod ilegal! E ușor să-L lauzi pe Domnul, când ești sănătos, când ai un serviciu bun, când nu ai probleme financiare… Să-L lauzi pe Domnul “din fundul gropii”, când ești bolnav, ai datorii, când toți s-au depărtat de tine – e credincioșie, vrednică de urmat!

 

Și temnița nu a suportat o astfel de laudă și “s-a prăbușit”.

Dacă la moment treci  prin durere, stare de apăsare sufletească, nu se primește nimic, începe să-I cânți Domnului cântări de laudă, așa cum a făcut Pavel și Sila în temniță. Căci atunci, când Îl lăudăm pe Domnul în momentele dificile, El poate schimba împrejurările din jurul nostru și să ne izbăvească!

 

-          Doamne! Fie ca închinarea mea Ție, să fie nu doar atunci când în viață totul merge bine. Doresc să-Ți fiu credincios până la sfârșit și să continui să Te laud, chiar și atunci, când totul nu merge așa cum mi-am dorit! În numele Lui Iisus Hristos, amin.

Autor: Igor Opincă    Traducător: Repalov Veaceslav

Unii văd cerul, alții gratiile, tu ce vezi?

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 559
  • Descărcări: 1
  • Export PDF: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni