Dacă te privești pe tine însuți ca pe un pământ neroditor
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 08/08/2018
    12345678910 0/10 X


 

„Va fi belşug de grâu în ţară până în vârful munţilor... ” (Psalmul 72:16)

 

Dacă ai urcat pe vârful munților, ai observat că nu este o vegetație foarte bogată. Dar ce poate să crească pe pietre și stânci? Chiar și iarba nu reușește să se adapteze, cu atât mai mult grâul.

 

Totuși David, care a scris Psalmul 72, Îl roagă pe Domnul, să dea belșug de pâine “în vârful munților” pe vremea când va împărăți fiul său. Dacă recolta pe vârful munților e atât de neobișnuită, atunci ce a avut în vedere David? Iată ce: Puterea Domnului poate să facă recolte bogate, chiar și pe cel mai neroditor pământ!

 

Poate te socoți un om nesemnificativ, care puțin poate face pentru Împărăția Domnului. Îmbărbătați-vă: Domnul folosește ceea ce e nesemnificativ, pentru a face lucruri mărețe!

 

Să ne aducem aminte de băiețelul cu 5 pâini și 2 peștișori. Aceasta era tot ce avea. Dar cu aceste 5 pâini și 2 peștișori, Hristos a hrănit mai mult de 5000 de oameni.

 

Astăzi Domnul vine la tine cu întrebarea: Ce ai la tine? Tu spui, că ceea ce ai nu are valoare. Dar Iisus dorește, să facă ceva măreț și imposibil, cu ceea ce n-are valoare, dar care a fost oferit Lui! Cine poate prezice ce va face Domnul prin tine, când te vei oferi pe deplin cu tot ce ai pe altarul Lui?

 

-          Dumnezeul Măreț și Milostiv! Îți ofer pe deplin pe mine însumi, mădularele mele, viața mea și tot ce am, ca o jertfă vie, sfântă, plăcută Ție (Romani 12:1). Folosește lucrurile acestea nesemnificative, pentru a face ceva măreț! Fie ca în slăbiciuni să se manifeste puterea Ta! Fie ca “pământul meu neroditor” să facă roade pentru slava Ta! Doar cu ajutorul Tău voi putea împlini tot la ce am fost chemat! În numele Lui Iisus Hristos te rog, amin.

 

Autor: Igor Opincă    Traducere: Repalov Veaceslav

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 481
  • Descărcări: 1
  • Export PDF: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni