Încredeți-vă în Domnul, când sunteți limitați
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Asigurare
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 12/07/2018
    12345678910 0/10 X


 

 2 O mare gloată mergea după El, pentru că vedea semnele pe care le făcea cu cei bolnavi.

 5 Isus Şi-a ridicat ochii şi a văzut că o mare gloată vine spre El. Şi a zis lui Filip: „De unde avem să cumpărăm pâini ca să mănânce oamenii aceştia?”

Ioan 6

 

Filip i-ar fi trimis pe acești oameni “la un restaurant de tip fast food”  în satul alăturat. Chiar dacă avea să găsească în satul alăturat atâtea pâini, atunci de unde ar fi găsit bani, pentru a putea hrăni așa de mulți oameni? În punga ucenicilor era doar ceea, ce le dădeau oamenii, a căror inimi au fost mișcate de învățătura Domnului Isus... Andrei i-a zis despre un băiețel, care avea la el 5 pâini de orz și 2 pești.   Dar ce sunt acestea la atâţia?

După ce au primit sarcina de a hrăni așa o mulțime, care era flămândă,  ucenicii deodată au început să spună motivele, din pricina cărora nu puteau să facă aceasta, spunând că nu au resursele necesare. E foarte important de înțeles că Isus deja știa, că ei nu au posibilitatea să hrănească așa o mulțime mare de oameni. Ioan 6:6 Spunea lucrul acesta ca să-l încerce, pentru că ştia ce are de gând să facă.

 

Domnul deseori ne îndeamnă să ieșim în afara abilităților limitate, pe care le avem. De obicei Îi răspundem, spunându-I despre limitările noastre, despre faptul, că e imposibil, și nu ne dăm seama, că Isus ne îndeamnă să-I dăm Lui abilitățile noastre limitate, pentru ca El să le înmulțească!

 

Sunteți gata să vă încredeți în Domnul?

 

-          Doamne, ajută-mă  să nu depind de calculele mele! Mă încred în măreția Ta de a face imposibilul în împrejurările mele! Fie ca numele Tău să fie proslăvit, amin.

 

Autor: Igor Opincă           Traducător: Repalov Veaceslav

   Ieremia 32:27 „Iată, Eu sunt Domnul Dumnezeul oricărei făpturi. Este ceva de mirat din partea Mea?”

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 387
  • Descărcări: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni