Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Nădăjduiţi şi fiţi răbdători
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atentionari si Sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 07/05/2018
    12345678910 0/10 X

 

 

  25 Domnul este bun cu cine nădăjduieşte în El, cu sufletul care-L caută.

 26 Bine este să aştepţi în tăcere ajutorul Domnului.  Plangerile lui Ieremia 3

Noi trebuie să avem răbdare şi o speranţă neclintită în bunătatea Domnului şi în cele mai grele timpuri să nu ne permitem să ne înspăimântăm şi să fim disperaţi. Prorocul Ieremia ne învaţă, că Domnul este bun cu aceia, care nădăjduiesc în El. Domnul este bun cu aceia, care-L caută. Mai spune că este bine pentru cel ce aşteaptă în tăcere ajutorul Domnului; pentru cel ce nădăjduieşte că va veni acest ajutor, deşi dificultăţile în calea lui, par a fi de neînvins; pentru cel ce aşteaptă până o să vină, deşi se amână de mult timp; cine aşteaptă este liniştit şi tace, nu se ceartă cu Domnul, şi nu se irită, dar este de acord cu destinul divin. „Totuşi facă-se nu voia Mea, ci a Ta” Luca 22:42b. Domnul le promite beneficii la astfel de oameni.

De aceea, dacă necazurile voastre durează mai mult, dar izbăvirea se amână, atunci continuaţi să nădăjduiţi cu răbdare în Domnul şi să căutaţi mila Lui minunată în rugăciune!

  - Bunul Dumnezeu! Nădăjduiesc în izbăvirea Ta, care va veni pentru a mă scoate din încercările prin care trec acum! Ajută-mă să nu mă clatin în aşteptare! În Numele Lui Isus Hristos, amin.  

Dar am chemat Numele Tău, Doamne, din fundul gropii.

              Tu mi-ai auzit glasul…

                   În ziua când Te-am chemat, Te-ai apropiat şi ai zis: „Nu te teme!”                                       

Plângerile lui Ieremia 3:55-57

 

Traducere: Repalov Veaceslav

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 227
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni