Învierea Lui Hristos – PREVESTIREA JUDECĂŢII VIITOARE
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 05/05/2018
    12345678910 0/10 X

 

 

30 Dumnezeu nu ţine seama de vremurile de neştiinţă şi porunceşte acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască, 31 pentru că a rânduit o zi în care va judeca lumea după dreptate, prin Omul pe care L-a rânduit pentru aceasta şi despre care a dat tuturor oamenilor o dovadă netăgăduită prin faptul că L-a înviat din morţi…” (Faptele apostolilor 17:30-31)

 

Dumnezeul suveran al tuturor oamenilor, porunceşte acum tuturor, să se întoarcă la El de la păcatele lor, să-şi recunoască păcatele, şi să se dezică de ele.

Cea mai mare motivaţie, pentru ca noi să ne pocăim este, că Domnul a determinat deja Ziua, când va judeca toată lumea după dreptate prin Omul, pe Care l-a rânduit pentru acest scop.

Acest om este Isus Hristos. Învierea Lui din morţi, este o dovadă a identităţii puterii Sale, de a judeca în ziua stabilită toată lumea.

Vine Ziua Judecăţii, ziua în care Judecătorul va lua decizia, ziua răzbunării! Şi ea nu poate fi amânată!

Viaţa noastră este o cale spre această dreaptă judecată a Lui Dumnezeu, unde Judecătorul - Isus Hristos, Cel înviat din morţi!

Cunoştinţa Lui despre inimile oamenilor şi despre faptele lor, sunt desăvârşite, deaceea hotărârea Lui va fi dreaptă.

Vă motivează aceasta ca să vă pocăiţi de păcatele voastre şi să vă întoarceţi de la ele la Domnul? Aceasta este singura cale, pentru ca Judecătorul să-ţi fie prieten, în acea Zi, care va fi îngrozitoare pentru toţi ceilalţi, care trăiesc şi nu doresc să se pocăiască.

Vă doresc ca sufletul vostru să fie cu Domnul în Împărăţia Sa!

HRISTOS A ÎNVIAT!

Traducere: Repalov Veaceslav  

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 731
  • Descărcări: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni