Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Să-ţi curăţi viaţa de îngrijorările păcătoase
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atentionari si Sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 17/04/2018
    12345678910 0/10 X

 

 

 

-Filipeni 4:6-7 spune: « 6 Nu vă îngrijoraţi de nimic, ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri. 7 Şi pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile şi gândurile în Hristos Isus».

Prima noastră reacţie când suntem în criză -îngrijorarea. Dar leacul pentru îngrijorare – rugăciunea. În loc să ne îngrijorăm, Pavel ne convinge ca să ne rugăm.

Noi trebuie să aducem la cunoştinţa Lui Dumnezeu prin rugăciuni toate lucrurile. Întotdeauna să facem aceasta şi să ţinem minte, că nu există ceva, ce Domnul prin puterea Lui să nu poată face, şi nu există ceva ce este de mică importanţă pentru Tatăl ceresc, care ne poartă de grijă!

Spuneţii Lui Isus despre frica pe care o aveţi, şi despre îngrijorările din inima voastră, şi fie ca pacea Lui să le învingă!

Pacea Domnului – e o senzaţia de linişte sfântă şi împlinire, ce umple sufletul credinciosului, când el cu tărie se încrede în Domnul.

Fie ca pacea aceasta să vă păzească şi pe voi de întunericul disperării şi deznădejdei!

- Doamne, ajută-mă să-mi curăţ viaţa de îngrijorările păcătoase! Ajută-mă ca să nu mă îngrijorez de nimic, dar în orice lucru să aduc cererile mele la cunoştinţa Ta! Fie ca pacea Ta să se coboare în sufletul meu şi să mă elibereze de griji şi îngrijorări! În Numele Lui Isus Hristos, amin.

“Şi aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El Însuşi îngrijeşte de voi.”  

                                                                       (1 Petru 5:7)

 

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 263
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni