iosif-un om extraordinar al lui Dumnezeu
Autor: janna arndt  |  Album: 1  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de jenny_09 in 26/12/2017
    12345678910 0/10 X

                                                       " ziua intai"

                                              Sa-l descoperim pe iosif!

"Sunteti pregatiti pentru prima voastra misiune? " ne-a intrebat matusa Sherry in timp ce stateam in jurul biroului ei si ne scoatem carnetelele. "Ce trebuie sa face mai intai, inainte de-a incepe sa studiem viata lui Iosif? "

    Max a zimbit in timp ce a raspuns " Sa ne rugam! "

      Ai dreptate, Max. Studiul biblic trebuie inceput intodeauna cu rugaciune. Vrem ca Dumnezeu sa ne calauzeasca si sa ne invete prin Duhul Sau ca sa putem intelege ce spune El in Cuvintul Sau. Avem nevoie ca Dumnezeu sa fie Redactorul nostru Sef pentru a ne asigura ca invatam corect Cuvintul Sau.

Prin urmare, sa ne rugam si apoi puteti incepe prima voastra misiune in cadrul editurii "Desene animate uimitoare".

  Prima voastra misiune este sa invatati cum sa deveniti scriitori pentru o carte de benzi desenate, ajutind-o pe matusa Sherry care este scriitoare. Ea nu numai ca se gindeste la idei noi pentru carti pe care le prezinta editoreului, ci treebuie sa se gindeasca si la idei de povestiri care pot fi ilustrate intrun mod interesant.

   In timp ce concepe si scrie cartea, matusa Sherrytrebuie sa poata gindi in imagini si sa foloseasca cuvinte pentru a imbogati acele imagini. Ea spune povestea scriind un scenariu foarte asemanator cu un scenariu de film. In scenariu scrie cum trebuie sa arate fiecare pagina in cadre individuale. De asemenea, matusa Sherry scrie dialogurile dintre personaje. Cind termina partea aceasta, editorul citeste scenariul ca sa identifice eventuale greseli si sa faca schimbarile necesare.

   Deci sa incepem ajutind-o pe matusa Sherry la conceperea personajului principal. Deschide cartea la pagina 123, la foile de observare. Foile de observare sunt pagini ce contin textul biblic pe careil vei folosi in timp ce cercetezi viata lui Iosif.

   Citeste acuma Geneza 37: 1-4 dsi noteaza fiecare referinta la Iosif intr-un mod special, colorind cu albastru numele Iosif, impreuna cu orce prenume care se refera la Iosif, Ce sunt pronumele?

Citeste notitele de mai jos facute de Max si Molly in urma cercetarii pe care au facut-o,



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1159
  • Descărcări: 1
  • Export PDF: 2
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni