NAȘTEREA DOMNULUI – O SĂRBĂTOARE DE LA CARE DUMNEZEU AȘTEAPTĂ ÎNCHINARE
Autor: GAND CATRE CER  |  Album: fara album  |  Tematica: Nașterea Mântuitorului
Resursa adaugata de GANDCATRECER_1234567 in 26/12/2022
    12345678910 0/10 X
Referințe

 

NAȘTEREA DOMNULUI – O SĂRBĂTOARE DE LA CARE DUMNEZEU AȘTEAPTĂ ÎNCHINARE

 

 Unde este Împăratul de curând născut al iudeilor? Fiindcă I-am văzut steaua în Răsărit și am venit să ne închinăm Lui.” Ev. MATEI 2:2

 

Încă din vechime Dumnezeu avertizează poporul, și îi poruncește ca  , , DOMNULUI DUMNEZEULUI TĂU SĂ- I TE ÎNCHINI ȘI NUMAI LUI SĂ-I SLUJEȘTI, , . Diavolul a încercat de-a lungul vremurilor s-ăi amăgească pe oamenii ca să se închine, soarelui, astarteelor, idolilor, chiar chipurilor cioplite numai Dumnezeului adevărat să nu-I dea închinare.

 

Dumnezeu a creat omul cu scopul de a se închina Lui, a dorit să-I fim închinători adevărați, nu din aceea care legăm închinarea de un loc anume, de templu, sau munte, închinarea adevărată a spus Iisus este aceea a omului în Duh și Adevăr. Samariteni practicau și ei închinarea dar le ceva ce nu cuoașteau.

Inchinarea adevărată este să simți în inimă, să implici sentimentele tale. Magii  când au văzut Pruncul s-au umplut de bucurie. Ana când a venit în templu plângea în închinarea ei, alți s-au îngrozit de păcatul lor înainte Lui Dumnezeu.

 

Închinarea adevărată este personală  și costă. Magii au venit de la o distanță mare, au căutat, nu au trimis pe alți, deși puteau să o facă, ei  au adus și daruri, aur, smirnă și tămâie.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1578
Opțiuni