AN NOU LUCRURI NOI .
Autor: GAND CATRE CER  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de GANDCATRECER_1234567 in 02/01/2023
    12345678910 0/10 X
Referințe

AN NOU - LUCRURI NOI

Iată, voi face ceva nou şi-i gata să se întâmple. Să nu-l cunoaşteţi voi oare? Voi face un drum prin pustie şi râuri în locuri secetoase. Isaia 43:19


Tuturor ne plac lucrurile noi, o casă nouă, o mașină nouă etc. , dar să știți că și Lui Dumnezeu îi plac lucrurile noi, și ar vrea să ni le dăruiască. Dacă încă nu ai scăpat de firea veche cu poftele ei, dacă nu ai scăpat de ambițiile vechi și rele, dacă mai ții la păcatele făcute altădată află că Dumnezeu vrea să renunți la tot cei vechi, după cum spunea apostolul Pavel: , , dacă este cineva în Hristos, este o făptură nouă, cele vechi s-au dus iată că toate lucrurile s-au facut noi ’’


Primul lucru nou pe care vrea Hristos să-l facă în viața ta este nașterea din nou, pentru că fără nașterea din nou nu poți vedea Împărația Lui Dumnezeu Ioan3:3. Al doilea lucru nou este o inimă nouă și un duh nou Ezechel 18:31. Scapă de inima veche care nu vrea să ierte, nu vrea să iubească, căci cuvântul Lui Dumnezeu ne spune, să vă dezbrăcaţi de omul cel vechi care se strică după poftele înşelătoare; şi să vă înnoiţi în duhul minţii voastre, şi să vă îmbrăcaţi în omul cel nou, făcut după chipul lui Dumnezeu.


Adevărul este că ținem la lucrurile vechi și nu vrem să renunțăm pentru că teama de ceva nou ne sperie, abia după ce-l acceptăm și exploarăm acel lucru nou ne dăm seama cât de folos ne este, cei care suntem în era tehnologiei conștientizăm lucrul acesta.
Fie ca în anul acesta Dumnezeu să-ți dea o soluție nouă la problema ta, un drum nou prin pustiul în care-ți trăiești viața, și un izvor de energie în locurile acetei lumi secetoase.


Bunătățile Lui Dumnezeu se înnoiesc în fiecare dimineață, rămâne pentru noi datoria să ne înnoim viața după Chipul Dumnezeiri Tatălui nostru Ceresc.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 593
Opțiuni