OPRIȚI-VĂ
Autor: GAND CATRE CER  |  Album: fara album  |  Tematica: Contemplare
Resursa adaugata de GANDCATRECER_1234567 in 19/03/2020
    12345678910 0/10 X
Referințe

 

OPRIȚI-VĂ

 

     Opriţi-vă şi să ştiţi că Eu sunt Dumnezeu: Eu stăpânesc peste neamuri, Eu stăpânesc pe pământ.”Psalmul 46:10

 

     De ce ne somează Dumnezeu? Lumea a fost prea grăbită, nu mai avea timp de nimic, uni erau cu piciorul doar pe accelerație, au uitat să mai pună și frână, provocând astfel multe accidente. N-am cunoscut până aici ce înseamnă să ne mai oprim, să ne mai facem un bilanț, să ne mai analizăm viața, să vedem dacă mergem bine, nu ne-am oprit din vorbele murdare, nu ne-am oprit din răutatea inimi, nu ne-am oprit din goana îmbogățirilor necinstite și parcă nici când ne somează Dumnezeu nu vrem să ne oprim.

     Pilda în care țarina bogatului a rodit peste măsură ne stă ca exemplu, el știa ce avea de făcut, sufletului i-a spus bea, mânâncă, veselește-te, și-a mărit hambarele, dar Dumnezeu îi spuse: , , nebunule chiar în noaptea aceasta ți se va cere sufletul’’. În goana noastră am uitat să ne mai gândim la suflet, ne-a interesat doar prosperitatea materială, până acum nu ne-a interesat mersul la biserică și brusc acum ne deranjează că nu mai putem. Când Dumnezeu l-a oprit pe Balaam, nu a vrut să asculte și în ciuda voii Lui Dumnezeu s-a dus, o măgăriță a înțeles mai bine și s-a oprit dar el a bătut-o și îngerul îi spune: , , Pentru ce ţi-ai bătut măgăriţa de trei ori? Iată, Eu am ieşit ca să-ţi stau împotrivă, căci drumul pe care mergi este un drum care duce la pierzare’’.

        De ce trebuie să ne oprim ca să știm că: Dumnezeu este adevăratul Dumnezeu, că El stăpânește și peste neamuri și peste pământ  și că numai Lui i se cuvine toată gloria, slava și cinstea în veci vecilor Amin.



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2397
Opțiuni