Despre suferințe...
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 10/01/2020
    12345678910 0/10 X

Există suferințe după voia Lui Dumnezeu, care aduc folos!

1. Dumnezeu ni le dă, indiferent de alegerile noastre, pentru ca să ne încerce credința; pentru ca să ne desăvârșească, ca să ne facă înțelepți;

2. Pedepse pentru păcatele noastre, ca să ne motiveze să-L ascultăm pe Domnul!

Dar există suferințe, nu după voia Domnului:
1. Cineva păcătuiește împotriva noastră și ne provoacă suferințe;
Dar Dumnezeu îngăduie aceste rele, spre binele celor, care Îl iubesc pe Domnul, şi anume spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său.
Dar dacă cineva nu-L iubește pe Domnul, atunci aceste suferințe nu vor lucra spre binele lui;

2. Oamenii călăuziți de firea pământească (păcătoasă) fac anumite lucruri, care nu sunt după voia Domnului, și ele le provoacă suferințe;
De exemplu: Își fac tăieturi pe trup pentru un idol; manipulează sexual partenerul de căsătorie, și singuri ajung să fie chinuiți de arderea sexuală, și de ispite sexuale; merg la anumite riscuri, care nu se merită, de exemplu merg cu mașina cu o viteză exagerată, ajung într-un accident, și suferă dureri din cauza alegerii greșite!
Rom 8:28
De altă parte, ştim că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, şi anume spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 609
Opțiuni
Daniel 3:29 Iată acum porunca pe care o dau: Orice om din orice popor, neam sau limbă ar fi, care va vorbi rău de Dumnezeul lui Şadrac, Meşac şi Abed-Nego va fi făcut bucăţi şi casa lui va fi prefăcută într-un morman de murdării, pentru că nu este niciun alt dumnezeu care să poată izbăvi ca El.”