Plecând, lăsaţi lacrimile!
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Suferință
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 20/10/2017
    12345678910 0/10 X

   Se spune că în unele locuri ale Persiei ( Iranului ), oamenii foarte mult preţuiesc lacrimile. Ei cred că ele au proprietatea de a vindeca. Celor care îl bocesc pe cel decedat, i se oferă burete, cu scopul ca ei să acumuleze lacrimile, şi apoi să le păstreze cu atenţie. În aceste locuri există o inscripţie „Plecînd, lăsaţi lacrimile”.

   Dar nu numai acest neam este cointeresat de lacrimi.  Dumnezeu acordă lacrimilor o atenţie deosebită. Da, Dumnezeu se interesează de lacrimile tale. În cartea psalmilor sunt scrise cuvintele de împăratul David „ 8 Tu numeri paşii vieţii mele de pribeag; pune-mi lacrimile în burduful Tău. Nu sunt ele scrise în cartea Ta?” ( Psalmul 55:8). Dumnezeu doreşte să păstreze lacrimile tale. Posibil lîngă o mulţime de oameni, inima vă este veselă, dar apoi vă izolaţi ca să plîngeţi? Simţiţi o amărăciune care nu se sfîrşeşte?  Suferiţi de o nedreptate care vi s-a făcut? Sau suferiţi de povara cugetului, a simţului de vină?

   A venit timpul să lăsaţi amărăciunea, şi să primiţi pacea. Spunei Lui Dumnezeu, durerea, tristeţea, îngrijorările tale. Permitei să fie nu numai Cel care îţi păstrează lacrimile, dar şi Stăpânul inimii tale, care te va îngriji cu blîndeţe, şi compasiune. El ştie ce înseamnă durere, suferinţă, şi separare. Indiferent de circumstanţele vieţii, El îţi va da, pace şi linişte. Dar cînd vei trece în veşnicie , vei lăsa lacrimile pentru totdeauna.

   “ 4 El va şterge orice lacrimă din ochii lor. Şi moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici ţipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut.” ( Apocalipsa 21:4).

      În pragul veşniciei, Domnul o să vă spună “Lucrurile dintâi au trecut, lăsaţi lacrimile!”

       Roagă-te acum Domnului, şi spune-I durerea şi dorul inimii tale.

    Lasă ca sîngele Lui Isus să te curăţească de orice nelegiuire, şi să te umple de bucurie în comunicare ta cu Domnul    … El te aşteaptă!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 4924
  • Export PDF: 4
Opțiuni