Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Cei doi prieteni ai lui Isus
Autor: www.donbosco.ro  |  Album: fara album  |  Tematica: Nasterea Mantuitorului
Resursa adaugata de VJAndrei in 10/12/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Pentru a descarca resursa introduceti codul:
Sceneta e super faină :)
Adăugat în 17/12/2011 de GoncearV
Nu ştiu cine are drept să noteze dar eu în ceea ce mă priveşte aş da 10 cu felicitări acestei scenete pentru mesajul ei ziditor.
Oare printre oameni nu sunt atât de mulţi lei, pantere, pisici, elefanţi care-şi etalează permanent darurile pentru care ar trebui să fie mulţumitori cu umilinţă şi smerenie?
Câţi nu se cred regi precum leul ,vicleni ca pantera, linguşitori ca pisica ori care îşi etalează cu titlu de onoare muntele de prostie doar fiindcă sunt mari ca elefantul , deşi acesta din urmă nu e prost?
Şi aici vreau să spun că pentru animalele adevărate am respect pentru că ele aşa au fost lăsate de Domnul, pentru cele în două picioare de acest fel însă... trebuie să ne rugăm.
Şi apoi cine a auzit vreodată plângându-se un măgar sau un bou care fac de obicei ce este mai greu, fie ei în patru sau două picioare?
Să ne rugăm şi pentru ei şi să nu mai uzităm numele lor ca unelte de jignire pentru cei în două picioare care au anumite tare neregăsite de fapt în caracteristicile lor.
Dovada, iată că, tocmai ei, cei mai modeşti au fost aleşi să-I stea aproape pruncului Isus.

Domnul să-i îndrume mâna mereu celui ce a scris această scenetă!
Adăugat în 07/01/2013 de Mara56
toata lumea
Adăugat în 23/08/2014 de narcistoma
Statistici
  • Vizualizări: 7422
  • Descărcări: 2846
  • Comentarii: 3
Opțiuni
Versetul zilei
Întăriţi-vă şi îmbărbătaţi-vă! Nu vă temeţi şi nu vă înspăimântaţi de ei, căci Domnul Dumnezeul tău va merge El Însuşi cu tine, nu te va părăsi şi nu te va lăsa.”
Deuteronomul 31:6
Pune-l pe pagina ta