HOTARARI DE INCEPUT DE AN
Autor: Alin Girlea  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de muzicalin in 24/04/2011
    12345678910 0/10 X

 

Hotarari de inceput de an
Text:Iacov 1:5-8
 
Dacă vreunuia dintre voi îi lipseşte înţelepciunea, s-o ceară de la Dumnezeu, care dă tuturor cu mână largă şi fără mustrare, şi ea îi va fi dată. Dar s-o ceară cu credinţă, fără să se îndoiască deloc: pentru că cine se îndoieşte seamănă cu valul mării, tulburat şi împins de vânt încoace şi încolo. Un astfel de om să nu se aştepte să primească ceva de la Domnul, căci este un om nehotărât şi nestatornic în toate căile sale.
 
I.HOTARAREA DE A MA IMPACA CU DUMNEZEU
2Cor.5:20-Noi, dar, suntem trimişi împuterniciţi ai lui Hristos; şi, ca şi cum Dumnezeu ar îndemna prin noi, vă rugăm fierbinte, în Numele lui Hristos: împăcaţi-vă cu Dumnezeu!
 
II.HOTARAREA DE A MA INCREDE IN DUMNEZEU
Prov.3:5-Încrede-te în Domnul din toată inima ta şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!
 
III.HOTARAREA DE A MA DEDICA SI A SLUJI NUMAI UNNUI STAPAN
Matei 6:24-25-Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni. Căci sau va urî pe unul şi va iubi pe celălalt; sau va ţine la unul şi va nesocoti pe celălalt; nu puteţi sluji lui Dumnezeu şi lui Mamona.
 
IV.HOTARAREA DE A TRAI VIATA NUMAI DUPA CUVANTUL LUI DUMNEZEU
Prov.3:1-Fiule, nu uita învăţăturile mele şi păstrează în inima ta sfaturile mele!
Iosua 1:9-Cartea aceasta a Legii să nu se depărteze de gura ta; cugetă asupra ei zi şi noapte, căutând să faci tot ce este scris în ea; căci atunci vei izbândi în toate lucrările tale şi atunci vei lucra cu înţelepciune.
2Tim.3:16—17-Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu şi de folos ca să înveţe, să mustre, să îndrepte, să dea înţelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârşit şi cu totul destoinic pentru orice lucrare bună.
V.HOTARAREA DE A FACE DIN DUMNEZEU PRIORITATEA VIETII MELE
Matei 6:33-34-Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui, şi toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. Nu vă îngrijoraţi, dar, de ziua de mâine; căci ziua de mâine se va îngrijora de ea însăşi. Ajunge zilei necazul ei.
 
Incheiere:
Esti hotarat in a te consuma pentru Dumnezeu?
Efes.5:15-17-Luaţi seama deci să umblaţi cu băgare de seamă, nu ca nişte neînţelepţi, ci ca nişte înţelepţi. Răscumpăraţi vremea, căci zilele sunt rele. De aceea nu fiţi nepricepuţi, ci înţelegeţi care este voia Domnului.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 6038
  • Export PDF: 9
Opțiuni