Omul din taxiu
Autor: Cosmin Pascu  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Alexandro in 09/01/2009
    12345678910 0/10 X
Mii de oamenii călătoresc în mașina sa pe drumurile publice, și totuși, taximetristul este o persoană care își îndrăgește munca și oportunitatea de a comunica cu clienții săi. Se trezește dis de dimineață sau se retrage din cursa sa la primele ore ale dimineții. Taximetristul este persoana de care depindem atunci când ne grăbim să ajungem la o destinație importantă. Așa se face că un taximetrist creștin și-a transformat această slujbă într-un câmp de proclamare al Evangheliei. Zilnic povestește oamenilor despre lucrarea Mântuitorului - celor care sunt receptivi față de Mesajul proclamat. Persoana despre care vorbesc este un creștin devotat și un om demn de urmat și apreciat. În discuțiile mele cu această persoană, am rămas extrem de impresionat de perseverența acestuia în domeniul împărtășirii Mesajului de răscumpărare a lui Cristos. Din cele mărturisite, taximetristul experimentează pe propria piele evenimentele călătoriilor săi. Într-o zi, îmi povestise acesta, că a observat câteva fete care erau disperate de decizia unei prietene care a ales să se sinucidă. Disperarea acestora era atât de bulversată pentru că nu cunoșteau motivele pentru care prietena loc s-a sinucis.
Astfel de cazuri, pentru taximetristul nostru, depășesc terenul evanghelizării, pășind necondiționat, spre terenul de consiliere și de încurajare a celor loviți de evenimentele negative. Cu toate acestea, taximetristul nostru îl mărturisește pe Cristos cu cunoștiința pe care o are despre Evanghelie, despre lucrarea Mântuitorului și despre dragostea măreață a lui Dumnezeu față de toți oamenii. Zilnic (în mod special când omul este doborât de problemele sale) acest creștin face ceea ce știe și nu ceea ce nu știe. Este conștient că responsabilitatea informării și a trăirii mesajului pe care-l proclamă este crucial în această lucrare. Pur și simplu, lucrarea sa este o lucrare prin care Cristos este proslăvit și proclamat.

Mă întreb câți dintre noi folosim locul de muncă pentru a proclama mesajul Evangheliei celor în preajma cărora lucrăm? Din cele prezentate mai sus un lucru este clar, fiecare putem mărturisii ceea ce Cristos a făcut în viața noastră colegiilor sau prieteniilor noștri.

Când mărturisim mesajul Evangheliei, proclamăm ceea ce trăim din Evanghelie!?
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2164
  • Export PDF: 2
Opțiuni