Din an in an
Autor: Cosmin Pascu  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Alexandro in 09/01/2009
    12345678910 0/10 X
Pasim dintr-un an in altul, si cu toate acestea, se pare ca viata noastra este asemanatoare cu ceea din anul anterior. Anul nou este asociat cu promisiuni noi, cu vise noi, si mai presus de toate, cu asteptari noi. Desigur, anul nou nu ne mai permite sa reflectam asupra decizilor si asupra faptelor implinite in anul precendent. Undeva, in creierul uman, suntem nedispusi si incomfortabil sa confruntam trecutul si experientele acestuia. Insa, anul nou nu poate fi imbunatatit fara sa privim spre ceea ce am invatat din anul anterior. Trecutul, pentru crestini, nu este o fila a istoriei, ci un drum spre care vom continua sa privim mereu, si asta datorita faptului ca nu ne putem desprinde de acesta. De exemplu. Daca nu am privii spre Crucea de la Golgota sau spre locasul din Betelem, nu am fi capabil sa cunoastem de unde si cum am fost rascumparti si asezati in Cristos Isus. Trecutul este important si nediscutabil!

Va invit la inceput de an sa pasim spre filele trecutului, prin care sa redescoperim scopul pentru care am fost creati si rascumparati. Va invit sa cititi primele capitole din Evrei, unde regasim un plan ce a trecut peste timp, peste zile, peste luni si peste ani. In acest plan observam cum anii trec neincetat, dar oamenii sunt schimbati si transformati de evenimentele din trecut. Va invit, ca in lumina celor scrise in Evrei, sa prezentati pe scurt experinetele anului 2008 si ce doriti sa se intample in anul 2009.
Va doresc un an binecuvantat si fericit in Cristos Isus
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2235
  • Export PDF: 2
Opțiuni
De același autor
Din același album
Daniel 3:18 Şi, chiar de nu ne va scoate, să ştii, împărate, că nu vom sluji dumnezeilor tăi şi nici nu ne vom închina chipului de aur pe care l-ai înălţat!”