10 leprosi
Autor: inspirata dintr-o predica a fratelui Marcu  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de motanici in 15/05/2008
    12345678910 0/10 X
O predica inspirata din Biblie .
Domnul ISUS e cel care rosteste o mustrare ,care e la fel de valabil si pentru noi in ziua de azi.
Din cei 10 leprosi doar unul a venit sa multumeasca Domnului Isus si acela era samaritean.Cand a vorbit despre cei 10 leprosii vindecati, Domnul Isus a spus: ""Oare n-au fost curatiti toti cei zece? Dar ceilalti noua, unde sunt? Nu s-a gasit decat strainul acesta sa se intoarca si sa dea slava lui Dumnezeu?" Vezi ca recunostinta aduce slava lui Dumnezeu? Si invers, nu poate aduce slava lui Dumenezeu un om care nu este recunoscator si nu poate spune "Multumesc".Ceilalti nouă chiar dacă s-au vindecat în mod miraculos, s-au întors la viata lor plină de păcat pe care o duceau si înainte, si pentru care si primiseră acestă pedeapsă de la Dumnezeu.

Din păcate si noi suntem la fel ca cei nouă, nu suntem multumiti niciodată cu ceea ce Dumnezeu ne trimite, si mai ales nu-I multumim. Însă sper că acestă pildă ne va face să ne schimbăm, să devenim mai buni si mai receptivi la mesajele pe care ni le trimite fie prin bine(bunăstare), fie prin necazuri.
Personal cred ca Domnul se uita la inima si nu va intarzia sa raspunde dorintelor noastre de a-L cunoaste pe El tot mai mult si de a face voia Lui.
Din experienta personala pot spune ca nu se poate trisa cu Domnul. El cere cu adevarat o inima intreaga pentru El.
Vestea buna e ca oricine poate avea intrare la EL si iertare.
Dar nu avem si noi oare ceva de facut ?











Da,intersanta tema. In concluzie: e una sa fii multumit si cu totul altceva sa fii multumitor. Dumnezeu sa ne ajute sa fim MULTUMITORI.
Adăugat în 21/05/2008
Statistici
  • Vizualizări: 4395
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 1
Opțiuni