1 Aprilie ziua minciuni
Autor: Ev;Silviu  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 03/04/2008
    12345678910 0/10 X
Coloseni;3;1-9
Da astazi un frate credincios,ma pacalit,m-a mintit,ma facut sa-l astept 3ore in zadar,cind l-am intrebat de ce ma mintit,mia zis simplu,frate astazi este 1Aprilie ziu pacaleli.
Dragi mei,uneori ne jucam cu pacatul,fara sa ne gindim ca il suparam pe Domnul nostru,este dureros cind crestini mint ca este 1Apr,poate esti si tu unul din cei care mint intentionat,iti zic un lucru ,pocaestete cerei iertare Domnului.
Lumea de astazi este cuprinsa de o epidemia a minciuni,virisul acestei boli ia atins pe toti oamenii.
Minciuna sade la masa bogatului dar nu lipseste nici de la masa saracului.
Omul de afacere minte,ca sa cistige banii,angajatul minte ca sa-si adauge citeva ore pe fisa de pontaj,Sotia si sotul se mint unul pe celalalt,ziarele mint,si cu durere in suflet o zic ,noi cei din familia Lui Dumnezeu ne mintim uni pe altii.
Una din cele 10 porunci este ;Sa nu marturisesti strimb inpotriva apropelui tau;
Stim cu toti cine este Tatal minciuni;Satana este;
Evreii;6;11;Este cu neputinta ca Dumnezeu sa minta;
Isus a zis ;Eu sunt calea adevarul si viata;
Poate va ginditi ,atunci cine a adus minciuna pe pamant;
Ioan;8;44;Voi aveti de tata pe Diavol,si vreti sa inpliniti poftele tatalui vostru.El de la inceput a fost ucigas,si nu sta in Adevar,caci este tatal minciuni.
Cine este tatal nostru,marturisim cu toti Dunezeu,dar mintim ,cum se poate ca Dumnezeu sa Fie tatal nostru si noi sa ne mintim;
Dragul meu Dumnezeu nu vrea sa aiba un copil care minte.
Satana a fost primul care sa apropiat de om cu o minciuna,stim intinplarea cu Eva,Oare a zis Dumnezu sa nu mincati.
Si astazi Satana ne furnizeaza minciuni,Oare a Zis Dumnezeu sa nu-ti minti sotul,oare a zis Dumnezu sa nu minti de 1Aprilie.

Cum priveste Dumnezeu Minciuna;
Dumnezeu este judecatorul nostru,iar la tribunalul Lui minciuna este un pacat vrednic de Moarte,Dumnezeu nu glumeste cind este vorba de Minciuna;
Stim intinplarea cu Anania si Safira,stim cum ei au mintit si imediata au murit.
Sa nu ne mintim uni pe alti nu-Lmintiti pe Dumnezeu,cu siguranta daca Dumnezeu ar fii atat de sever cu oameni care mint ,atunci cred ca orce Biserica trebuia sa aiba un cimitir propriu,dar Harul Sau a schimbat ,mila Lui,Dragostea Lui pentru noi a schimbat.
Dar dragul meu oridecite ori minti nu uita intinplatrea cu Anania si Safira.

Nu toate Minciunile se spun cu gura;
Putem sa mintim cu ochii,cu gesturii,cu expresia feteii,daca furam ceva si politia ne intreaba ,ai furat,putem sa mintim dind din cap nu;
Dar ce ne spune Biblia despre acesti oamenii

Omul de nimic ,omul nelegiuit,umbla cu neadevar in gura,clipeste din ochii,da din piceor si face semne cu degetele,Rautatea este in inima lui;
Sau poate ati auzit ,expresi exagerate.Ma jur pe;ca este adevarat.Dar nu este nevoie sa juram ca sa fim crezutii,daca spunem adevarul este suficient.

Care este soarta celor care mint;
Apocalipsa;21;8;Dar cit despre fricosi,necredinciosi,scarbosi si toti Mincinosii partea lor este iazul cu foc;

Dragul meu tu care ai obiceiu sa minti,gindestete bine acum,rezultatul minciuni,este moartea vesnica,oprestete mergi la tronul Domnului si cerei iertare El te va ierta.
Am auzit de multe orii aceste cuvinte;trebuia sa mint nu aveam alta varianta,pentru binele lui am mintit,.
Uneori vom fii pusi intr-o situatie in care trebuie sa alegem .ori sa mintim si sa nu luam amenda,ori sa spunem adevarul si sa luam amenda(in cazu ca ne-a prins politia cu masina,mergind repede)
Ce alegere facem;dar cind facem alegerea sa nu ne gindim la Bani ,eii se duc ,sa ne gindim la relatia noastra cu Dumnezeu,la credinta noastra;

Mincinosi se pot schimba;
Cineva mi-a spus;Domnul Silviu,daca asa sa obisnuit sa minta ,nu poate sa se schimbe;
(Lupul isi schimba parul dar naravul ba)
Nu este adevarat,se poate schimba,poate sa scape de minciuna;Daca si tu estiin aceasta situatie ,ca nu poti sa scapi de minciuna,dragul meu,spune aceasta rugaciune inpreuna cu inparatul David;
DOAMNE,SCAPAMI SUFLETUL DE BUZA MINCINOASA,DE LIMBA INSELATOARE;AMIN

Dragul meu la sfirsitul acestui mesaj,te indemn,spune mereu Adevarul,chiar daca vei perde banii,prieteni,si nu lasa ca aceaste obiceiuri cum este ziua de 1Aprilie,sa te desparta de Dumnezeu.
Dumnezeu sa ne ajute sa spunem numai Adevarul;

Ev;Silviu
Biserica Crestina Metodista Elim
Str;Alexandru cel Bun ,NR;37E
BUCURESTI sec;2
cred ca ai fost tras pe sfoara si asta te-a suparat dar pina azi nu te-a suparat faptul ca este ziua pacaleli si nici nu ai scris nimic.Asa sunt crestini nu-i intereseaza decit atunci cind sunt ei in cauza.uita-te la birna ta si dupa aceea scoate paiul
Adăugat în 15/04/2008
foarte adevarat uneori credem ca glumim dar ne poate duce la mare pacat .
Adăugat în 23/07/2008
foarte frumoasa predica. intradeva eu nu m-am gandit nicodata la asta. dar nici nu imi placea sa fac "glume" de 1 Aprilie. in adevar e un lucru care nu e placut Domnului ca noi sa ne mintim sau sa ne pacalim unii pe altii. daca cu adevarat iubim pe Domnul alegem sa nu Il intristam cu acest lucru.
Adăugat în 20/11/2009
Statistici
  • Vizualizări: 5141
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 3
Opțiuni