Rugaciune de multumire pentru Cuvantul scris, Biblia
Autor: Marcel Dumitru  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de ionelmarcel in 20/06/2021
    12345678910 0/10 X

 

Rugaciune de multumire pentru Cuvantul scris, Biblia

Scumpule si iubitule Tata din ceruri vreau sa-ti multumesc si sa te slavesc pentru fiecare zi si pentru fiecare clipa din viata mea.

Iti multumesc, Bunule Parinte, pentru ca ne-ai lasat Cuvantul Tau scris, Biblia, in care, citind, intelegem ca Mantuirea, este voia Ta pentru noi, oamenii, prin Fiul Tau Preaiubit, Domnul Isus Cristos!

Doamne, te rog,

Binecuvinteaza poporul care citeste Biblia!

Binecuvinteaza Cuvantul Tau in inimile noastre!

Si te mai rog, Sfinte Tata ceresc, ca noua, tuturor copiilor Tai, sa ne dai sansa de a ne intalni odata impreuna cu totii, bucurosi si fericiti, pe Marea de Cristal, cantand Cantarea Mielului si Cantarea lui Moise, imbratisandu-ne unii pe altii si laudandu-Te pentru sansa pe care ne-ai dat-o de a ne petrece Vesnicia la picioarele Tale, Tata, si ale Fiului Tau, Domnul Isus Hristos.

Pana atunci, te rugam, Parintele nostru ceresc, sa ne impartasesti Painea Vietii si Apa Vietii vesnice.

Avem rugamintea, Taticul nostru, care esti in ceruri, ca  Duhul Tau Cel Sfant sa nu ne lipseasca, iar sfintii Tai ingerii  sa faca garda in jurul nostru si al celor din familiile si casele noastre, pentru a putea implini voia Ta, cea buna placuta si desavarsita si de a ne izbavi de cel rau.

Binecuvintat, onorat si glorificat sa-Ti fie scumpul Tau Nume, de acum si  in veci!

Amin.

20.06. 2021

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 520
Opțiuni