Oricine se uită la o femeie ca s-o poftească a şi preacurvit cu ea în inima lui.
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 06/03/2021
    12345678910 0/10 X

Dar Eu (Domnul Iisus) vă spun că oricine se uită la o femeie ca s-o poftească a şi preacurvit cu ea în inima lui. Matei 5:28

Aici se are în vedere, că oricine se uită (privește) cu intenții sexuale, la o femeie, care nu este soția lui, a și preacurvit cu ea în inima lui.

Curvia și preacurvia se încep în inima omului.

 

Dacă ai hotărât în inima ta să întreții relații intime cu vreo femeie, care nu este soția ta, sau să preacurvești cu vreo femeie, care nu este soția ta, și chiar dacă încă n-ai întreținut relații intime cu ele, sau cu ea, totuși ai preacurvit deja în inima ta! Faptele păcătoase sunt rezultatul păcatelor comise în inimă.

 

Chiar dacă ești o femeie, care ai hotărât să întreții relații intime cu vreun bărbat, care nu este soțul tău, ai preacurvit deja în inima ta! Chiar dacă n-ai întreținut relații intime cu cutare bărbat sau bărbați, totuși deja ai preacurvit în inima ta, pentru că ai hotărât să faci aceasta. Iar actul sexual imoral este rezultatul păcatelor comise în inimă.

Curvia, vinul şi mustul iau minţile omului.  Osea 4:11

 

Făcusem un legământ cu ochii mei, şi nu mi-aş fi oprit privirile cu intenții sexuale asupra unei fecioare (femeie tânără, de floarea vârstei). Iov 31:1

Iov nu și-ar fi oprit privirile cu intenții sexuale asupra vreunei femei, care nu era soția lui.

Iov era însurat.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 229
  • Export PDF: 2
Opțiuni