Inima, care vede invizibilul
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 06/02/2021
    12345678910 0/10 X

Iată ce exemplu de credință au găsit pe zidul unui lagăr de concentrare. Un prizonier necunoscut a săpat pe el așa cuvinte: "Eu socot, că soarele rămâne soare și după nori. Găsesc dragoste acolo, unde alții nu găsesc. Cred în Dumnezeu, chiar și atunci, când El tace".

 

Încearcă să-ți imaginezi omul, care a scobit aceste cuvinte. Încearcă să-ți imaginezi mâna lui – oasele, care sunt acoperite cu piele. Iată, el ia o bucată de pahar stricat, sau o piatră ascuțită și începe să zgârie zidul. Încearcă să-ți imaginezi, cum scobește câte o literă, și din când în când privește în jur, și vede doar întuneric și este tentat să se îngrijoreze. Ce fel de mână putea să întipărească așa o convingere? ! Ce fel de inimă putea să deosebească binele în acest loc foarte groaznic? !

 

Există doar un singur răspuns: o inimă, care vede invizibilul!

 

Despre eroii credinței, Biblia ne vorbește: "În credinţă au murit toţi aceştia, fără să fi căpătat lucrurile făgăduite (promise), ci doar le-au văzut şi le-au urat de bine de departe (sau o altă traducere: le-au văzut și s-au bucurat de ele de departe), mărturisind că sunt străini şi călători pe pământ". (Evrei 11:13)

 

Cât este de important, în crizele vieții să vedem invizibilul, ceea ce este minunat, pregătit de Dumnezeu, să tindem spre aceasta și să ne bucurăm de aceasta! Dacă trupul va fi omorât, este imposibil să omori așa o speranță în suflet!

 

Cât de tare este speranța sufletului tău în acele situații prin care treci acum în viața ta?

 

Să trăiască o astfel de speranță pentru un viitor minunat (un viitor care îi așteaptă pe credincioși după ce se va finisa această viață vremelnică pe pământ) în interiorul fiecărui dintre noi, indiferent de toate zilele întunecate din viață!

 

-       Doamne, mărește-mi credința, să fie la fel ca cea descrisă mai sus, și ajută-mă să rabd totul, (să sufer totul) să rezist totul! Indiferent de toate circumstanțele foarte neplăcute și de crizele din viață, adevărul că voi primi ceea ce este mai bun de la Tine, după ce se va finisa această viață, să-mi umple inima, lucrurile de sus să umple inima mea! Să atrag toată atenția spre cele cerești, să nu încetez să-mi concentrez toată atenția spre cele de sus, să mă găndesc la lucrurile de sus, nu la cele de pe pământ! În numele Lui Iisus Hristos te rog. Amin.

 

Credinţa - o puternică încredinţare despre lucrurile care nu se văd! ! !

 

"Şi credinţa este o încredere neclintită în lucrurile nădăjduite, o puternică încredinţare despre lucrurile care nu se văd". (Evrei 11:1)

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 558
  • Export PDF: 3
Opțiuni