Dumnezeu privește la noi neîncetat, și ne poartă de grijă 24 din 24, 7/7, anul împrejur, toată viața!!!
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 01/12/2020
    12345678910 0/10 X

Ne interesează multe ''ce'', ''unde'' și ''când'' în viața aceasta plină de furtuni, de probleme. Chiar dacă nu primim răspuns la toate întrebările, dar în schimb Îl cunoaștem pe Dumnezeu, Care știe totul, vede totul, și are grijă de noi!

În Psalmul 139, cântărețul de psalmi, vorbește despre Dumnezeu, Care nu doar știe, ci ne poartă de grijă. David a scris: ''Doamne, Tu mă cercetezi de aproape şi mă cunoşti... Ştii când umblu şi când mă culc şi cunoşti toate căile mele'' (Psalmul 139:1,3).

Foarte mult ne mângâie faptul, că Dumnezeu ne iubește cu o dragoste perfectă, ne înconjoară, este lângă noi, când suntem în călătorie, sau când suntem în pat, când dormim. Și El cunoaște foarte bine prin ce trecem, ce îngrijorări avem, ce ne așteaptă în viitor. Putem să ne bizuim pe El și fără frică să privim spre viitor! În orice împrejurări din viață, El este gata să ne acorde cel mai bun ajutor! ''El păzeşte sufletele credincioşilor Lui şi-i izbăveşte din mâna celor răi. '' (Psalmul 97:10)

Să ne încredem în Domnul nostru din toată inima și toate grijile să le aducem la El!

  • - Te slăvesc, Doamne, pentru că cunoști totul despre mine și despre nevoile mele, când mă așez și când plec în călătorie! Tu mă înconjori pe dinapoi şi pe dinainte și Îți pui mâna peste mine (Psalmul 139:5)! Ajută-mă, Doamne, să mă încred mai mult în Tine, să mă bizui pe ajutorul din partea Ta, și ajută-ne, motivează-ne fără frică să privim înainte (spre viitor), căci ne privești neîncetat, ca să ne porți de grijă! În numele Lui Iisus Hristos te rog. Amin.

Traducere: Repalov Veaceslav

''El păzeşte sufletele credincioşilor Lui

şi-i izbăveşte din mâna celor răi. '' (Psalmul 97:10)

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 698
  • Export PDF: 3
Opțiuni