Când decizia Domnului nu coincide cu ceea, ce doresc
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 31/10/2020
    12345678910 0/10 X

Când Dumnezeu ne dă ceea, ce dorește inima noastră, primim aceasta cu o mare bucurie. Dar ce facem, când aceasta nu are loc?

Cuvântul Lui Dumnezeu ne vorbește la Epistola către Filipeni 2:5-9: ''Să aveţi în voi gândul acesta, care era şi în Hristos Isus: El, măcar că avea chipul lui Dumnezeu, totuşi n-a crezut ca un lucru de apucat să fie deopotrivă cu Dumnezeu, ci S-a dezbrăcat pe Sine Însuşi şi a luat un chip de rob, făcându-Se asemenea oamenilor. La înfăţişare a fost găsit ca un om, S-a smerit şi S-a făcut ascultător până la moarte, şi încă moarte de cruce. De aceea şi Dumnezeu L-a înălţat nespus de mult şi I-a dat Numele care este mai presus de orice nume; ''

Deci, trebuie să avem aceleași gânduri, pe care le-a avut Iisus Hristos. Ce fel de gânduri avea? Erau gânduri despre ascultare de Dumnezeu, de ascultare de Dumnezeu, nu a respins nici moartea pe Cruce. Acestea au fost gândurile din grădina Ghetsimani:

Ev. după Matei 26:36-39,42: ''Atunci, Isus a venit cu ei într-un loc îngrădit, numit Ghetsimani, şi a zis ucenicilor: „Şedeţi aici până Mă voi duce acolo să Mă rog.” A luat cu El pe Petru şi pe cei doi fii ai lui Zebedei şi a început să Se întristeze şi să Se mâhnească foarte tare. Isus le-a zis atunci: „Sufletul Meu este cuprins de o întristare de moarte; rămâneţi aici şi vegheaţi împreună cu Mine.” Apoi a mers puţin mai înainte, a căzut cu faţa la pământ şi S-a rugat, zicând: „Tată, dacă este cu putinţă, depărtează de la Mine paharul acesta! Totuşi nu cum voiesc Eu, ci cum voieşti Tu... S-a depărtat a doua oară şi S-a rugat, zicând: „Tată, dacă nu se poate să se îndepărteze de Mine paharul acesta fără să-l beau, facă-se voia Ta!”''

Gândurile Lui Iisus Hristos, gânduri despre ascultarea de Dumnezeu, care au constat în: ''Nu cum voiesc eu, ci cum voiești Tu, Doamne! '' Acest gând trebuie să-l avem în conformitate cu Biblia, Cuvântul Lui Dumnezeu. Nu așa cum dorim, ci așa cum dorește Dumnezeu.

 

Tatăl Ceresc, eu îmi supun inima mea Voii Tale! Când nu-mi dai ceea ce doresc, aleg să gândesc fix așa ca Fiul Tău! Nu așa cum doresc, ci cum dorești Tu! Rămân sluga TA smerită și ascultătoare! În numele Lui Iisus Hristos te rog, amin.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 539
  • Export PDF: 5
Opțiuni