Trece cu Iisus prin toate încercările
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 21/10/2020
    12345678910 0/10 X

''Voi sunteţi aceia care aţi rămas necontenit cu Mine în încercările Mele. De aceea vă pregătesc Împărăţia, după cum Tatăl Meu Mi-a pregătit-o Mie''

(Luca 22:28-29)

 

Odată Iisus a zis ucenicilor Săi, că ei sunt aceia, care au fost cu El în toate încercările Lui. Aceasta înseamnă, că atunci, când Îl urmau pe Hristos, ei au văzut nu doar sărbători și minuni în viața lor, dar de asemenea au fost prigoniți. Când mulțimea înfuriată dorea să-L arunce pe Iisus de pe munte, ce făceau apostolii? Ei au fost îngroziți, tulburați și confuzi, nu erau în stare să-L ajute, dar au rămas cu El. Din când în când, ajungând în situații foarte neplăcute, le era frică, dar au continuat să-L urmeze pe Hristos. ''Au rămas necontenit cu El în încercările Lui''.

 

Dacă am ales să-L urmăm pe Hristos, trebuie să fim gata nu doar să ne bucurăm cu El, dar de asemenea să fim gata să suferim pentru numele Lui, să fim gata să mergem acolo, unde El ne va chema.

 

Căci este un lucru plăcut Lui Dumnezeu, dacă cineva, pentru cugetul lui faţă de Dumnezeu, suferă întristare şi suferă pe nedrept. Şi la aceasta aţi fost chemaţi, fiindcă şi Hristos a suferit pentru voi şi v-a lăsat o pildă, ca să călcaţi pe urmele Lui.

(1 Petru 2:19,21)

 

Să mergem pe urmele Lui, să trecem corect prin toate încercările! Căci El a promis la așa oameni Împărăția! ''Dacă răbdăm, vom şi împărăţi împreună cu El. '' (2 Timotei 2:12)

 

  • Doamne! Binecuvântează-mă să fiu tare, să fiu statornic(ă) în suferințe. Indiferent de toate nenorocirile din viață, ajută-mă să mă țin de Tine. Să nu răspund cu rău, celor, care îmi vorbesc urât, să nu învinuiesc pe alții pe nedrept, ci să merg pe urmele Tale, ca să nu mă rătăcesc și să nu mă abat de la calea cea dreaptă. Mulțumesc pentru că mi-ai descoperit Cuvântul Tău, mulțumesc pentru că mi-ai împlinit nevoile fizice. În numele Tău mă rog. Amin.

 

 

''Voi sunteţi aceia care aţi rămas necontenit cu Mine în încercările Mele. De aceea vă pregătesc Împărăţia, după cum Tatăl Meu Mi-a pregătit-o Mie'' (Luca 22:28-29)

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 659
  • Export PDF: 4
Opțiuni