Uneori calea Lui Dumnezeu de izbăvire, trece prin ceea, ce pare un obstacol, pe care nu-l putem trece
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 16/10/2020
    12345678910 0/10 X

De exemplu, istoria despre felul cum poporul Israel, în sfârșit a fost eliberat de povara egipteană, după mulți ani de robie. Tot poporul s-a adunat și s-a dus în întâmpinarea libertății, și prima ce-au întâlnit în cale – Marea Roșie. Chiar în fața lor – o mare imensă, dar în spatele lor, deja îi ajungea armata lui faraon, care deodată s-a trezit, s-a răzgândit și a decis totuși să-i urmărească pe fugari și să-i nimicească. Ce să facă? Poporul Lui Dumnezeu a fost închis într-un capăt de drum. Dar Dumnezeu a știut foarte bine, ce să facă mai departe. El Și-a pregătit poporul pentru o minune măreață. El i-a pregătit pentru eliberare. Aici n-a fost nicio greșeală, pentru că Dumnezeu a văzut aceea, ce n-au văzut oamenii. El a împărțit pentru ei Marea Roșie, și ei au trecut liniștit, chiar pe fundul mării.

Peste mulți ani, după aceste evenimente, aducându-și aminte de cele întâmplate, a fost scris Psalmul 77, unde se spune: ''Ţi-ai croit un drum prin mare, o cărare prin apele cele mari, şi nu Ţi s-au mai cunoscut urmele. '' (Psalmul 77:19) Poteca (Cărarea) Domnului trecea prin mare. Trecea prin ceea, ce părea un obstacol, pe care oamenii nu-l puteau trece. Urmele Lui Dumnezeu erau ascunse de ochii oamenilor în apele cele mari, care păreau pentru mulți un capăt de drum (fundătură).

Unii dintre noi, probabil, de asemenea au ajuns într-un capăt de drum – financiar, emoțional, legat de relațiile cu oamenii, sau legat de sănătate. Dar în realitate, în fața ta nu este un perete mare, ci o ușă. Dumnezeu vede acea cale, pe care până când nu o vezi. Probabil, câmpul vieții tale este întunecat, și ți se pare că este groaznic, plin de dezamăgiri, deprimări, nu te simți bine, ești îndurerat(ă), și te simți rău, nu vezi nicăieri calea de ieșire. Eliberarea pare pur și simplu imposibilă. Dar dacă și mai departe vei merge prin credință, cu încredere în Dumnezeu, chiar dacă nu vezi înaintea ta niciun drum, El va face pentru tine acest drum și îți va arăta calea potrivită (bună).

De aceea, încrede-te în Domnul, permite-I să te călăuzească, să te conducă – și El va aranja totul! ''Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, încrede-te în El şi El va lucra! '' (Psalmul 37:5)

 - Doamne, când mă vizitează gânduri, că totul este fără speranță, ajută-mă să nu încetez să merg pe acea cale, pe care ai făcut-o pentru mine, și pe care ai rânduit-o pentru mine! Ajută-mă să mă încred în Tine, când nu văd calea, pe care o vezi Tu! Cred, că Înțelepciunea Ta fără margini, va găsi mijlocul să mă izbăvească de împrejurările neplăcute, să potolească temerile și să înfăptuiască planurile plăcute Ție! În numele Lui Iisus Hristos te rog. Amin.

'Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, încrede-te în El şi El va lucra! '' (Psalmul 37:5)

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 489
  • Export PDF: 2
Opțiuni