Dacă te afli în împrejurări neplăcute și vrăjmașul te ispitește
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 08/10/2020
    12345678910 0/10 X

Dacă acum treci printr-un ''pământ fără apă'' în viața ta, iar diavolul, vrăjmașul sufletului tău te ispitește, atunci doresc să mă împart cu aceasta. Adu-ți aminte, câte citaturi din Biblie, diavolul i-a citat Lui Iisus Hristos, când L-a ispitit în pustiu (Matei 4:1-11). Și toate acestea au fost pentru ca Iisus ''să fie sătul, să fie înălțat și ca El să aibă slavă vremelnică''. Căci nu este bine ca Fiul Lui Dumnezeu, Preaiubitul Lui Dumnezeu, în Care Dumnezeu Tatăl Își găsește toată plăcerea, față de Care Dumnezeu Tatăl are o bunăvoință deosebită, să sufere de foame, din cauza pustiului, și din cauza singurătății... Dar ții minte prețul, pe care diavolul l-a cerut pentru toate acestea? Să se închine diavolului (Matei 4:9). Este interesant, dar diavolul ''a justificat'' aceasta biblic. Dar ''justificarea'' lui a fost respinsă de Iisus cu o hotărâre neclintită, fermă, atunci când Iisus se afla într-o stare smerită (umilă). Da, Iisus a fost flămând, nu a fost înălțat în acea vreme, atunci nu cârmuia toate împărățiile lumii, dar El n-a disperat. Umilirea și smerirea înaintea Tatălui Ceresc a fost o parte din voia Lui Dumnezeu pentru El, și El n-a căzut de la credință, când vrăjmașul a încercat să-L cumpere. Inima Lui Hristos nici măcar pentru o clipă nu s-a îndoit, că Dumnezeu Tatăl Îl iubește, și că Tatăl are bunăvoință deosebită față de El, chiar dacă o parte din viața Lui, El trebuia s-o petreacă în condițile neplăcute din pustiu, și în același timp vrăjmașul Îl ataca.

Poate și ceea ce vezi acum în jurul tău, de asemenea este ''pustiu''? Te gândești în această etapă: ''Nu am aceasta, nu am cutare, și încă aceasta n-am... De toate acestea ''am nevoie'', și unde este Dumnezeul, Care are o bunăvoință deosebită față de mine''? ... Fii atent(ă) când vin așa gânduri, care vin din mădularele tale (Iacov 4:1). Fii atent(ă), când vin propuneri (îndemnuri, sugestii), care îți deschid ''noi oportunități''. Oare să încerci să te aperi singur(ă)? Să te înalți singur(ă)? Să-ți faci un drum cu puterile tale, pe care apoi să mergi? ... Veghează! ! !


Dumnezeu este bun! Inima ta să fie smerită, să fie plină de Cuvântul Domnului și să fie cârmuită de Duhul Sfânt în lupta cu vrăjmașul! Îmbărbătează-te! În numele Lui Iisus Hristos. Amin.


''... şi I-a zis „Toate aceste lucruri Ţi le voi da Ţie, dacă Te vei arunca cu faţa la pământ şi Te vei închina mie.” „Pleacă, Satano”, i-a răspuns Isus. Căci este scris: ‘Domnului Dumnezeului tău să te închini şi numai Lui să-I slujeşti.’'' (Matei 4:8b-10)

 

(Proverbe 3:5)

''Încrede-te în Domnul din toată inima ta şi nu te bizui pe înţelepciunea ta! ''

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 496
  • Export PDF: 3
Opțiuni