Сât de prețioasă este bunătatea Ta, Dumnezeule!
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 07/10/2020
    12345678910 0/10 X

''Cât de scumpă este bunătatea Ta, Dumnezeule! La umbra aripilor Tale găsesc fiii oamenilor adăpost. ''

(Psalmul 36:7)

 

Aceste cuvinte din psalmul lui David, datează din vremea, când cei din jur au avut o atitudine dușmănoasă față de David, și i-au făcut rău, și părea că suferințele lui David nu vor avea sfârșit. Dar oricât de rea n-a fost lumea în jurul lui David, el niciodată nu s-a gândit rău despre Dumnezeu și despre felul cum Dumnezeu conduce toate! Ci dimpotrivă, a întors privirea de la oameni, de la împrejurări și a îndreptat-o spre Dumnezeu, la Care alerga după ajutor, el admira superioritatea bunătății Domnului și a zis: ''Nimic nu este mai prețios, decât bunătatea Ta, Dumnezeule! La umbra aripilor Tale găsesc fiii oamenilor adăpost, precum puiii sub aripile mamei lor''.

 

Când te afli în împrejurări neplăcute, spre ce îți îndrepți privirea? Oare cârtești împotriva Domnului? Ești fermecat(ă) de bunătatea Lui Dumnezeu față de tine, precum a fost fermecat (încântat) David? Te bucuri, că sub aripa Lui Dumnezeu poți să găsești adăpost, când treci prin pericol, și poți să te odihnești precum un pui?

 

Încrede-te în Dumnezeul, Care este plin de bunătate, cu privire la situația ta! Încrede-te pe deplin în El din toată inima ta și găsește adăpost, siguranță și pace sub aripile Lui grijulii!

 

Spune-I prin rugăciune Celui plin de bunătate: ''Cât de scumpă este bunătatea Ta, Dumnezeule! Încălzește-mă sub aripa Ta! Lungește bunătatea Ta față de mine și față de cei dragi mie în acest an! În numele Lui Iisus Hristos, Salvatorul nostru. Amin. ''

 

''Cât de scumpă este bunătatea Ta, Dumnezeule! La umbra aripilor Tale găsesc fiii oamenilor adăpost. ''

(Psalmul 36:7)

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 467
  • Export PDF: 3
Opțiuni