Ce să prețuiești în această viață vremelnică?
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 07/10/2020
    12345678910 0/10 X

''Omul – zilele lui sunt ca iarba, şi înfloreşte ca floarea de pe câmp! Când trece un vânt peste ea, nu mai este şi locul pe care-l cuprindea n-o mai cunoaşte. Dar bunătatea (mila) Domnului ţine în veci pentru cei ce au un respect deosebit față de El... '' (Psalmul 103:15-17)

 

Viața noastră e precum viața florilor de pe câmp - foarte scurtă și foarte rapid zboară timpul. Căci noi precum florile de pe câmp, în timpul vieții ''pierdem floarea'', nu suntem păziți de ''vreme rea și de climă aspră''.

 

Uneori, suferind diferite necazuri în viață, nenorociri, boli, și lipsuri, când în ''câmpul vieții noastre'' bate ''vântul'' schimbărilor, suntem tentați să ne concentrăm toată atenția la cât de mari sunt necazurile noastre, cât de puternice sunt, cât de dureroase sunt, și la durata lor. Suntem tentați să devenim ''prizonierii'' durerii noastre, și suntem tentați să uităm să ne desfătăm în Domnul, să ne mângâiem cu Domnul, cu mărimea bunătății (milei) Lui față de cei, care au un respect deosebit față de El.

 

Să ne încredem în Domnul, cu privire la acea educație, prin care El formează Chipul Său în fiecare dintre noi. Să ne stăruim să înțelegem limbajul dragostei Lui față de noi, ''florile Lui'', și să ne învățăm să vedem în fiecare zi mila (bunătatea) Lui, chiar dacă această zi este ultima! Căci cei, care au un respect deosebit față de Domnul, prețuiesc bunătatea (mila) Lui nespus mai mult, decât o viață foarte lungă, și de aceea, această bunătate (milă) nu-i va părăsi, chiar și după moarte!

 

- Doamne, ajută-ne să înțelegem, că nu este atât de importantă mărimea durerii noastre, cât este de importantă mărimea bunătății (milei) Tale, îndreptată spre noi, copiii Tăi! Ea durează o veșnicie, din veac în veac! Nu ne-ai făcut după păcatele noastre, și nu ne-ai pedepsit după fărădelegile noastre! Să avem un respect deosebit față de Tine! În numele Lui Iisus Hristos. Amin.


''... dar cel ce se încrede în Domnul este înconjurat cu îndurarea Lui. '' (Psalmul 32:10)

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 492
  • Export PDF: 3
Opțiuni