Pricinile de încredere și cum să ne ținem de speranța adevărată?
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 02/10/2020
    12345678910 0/10 X

 Pricinile de încredere

16 De aceea, noi nu cădem de oboseală. Ci chiar dacă omul nostru de afară se trece, totuşi omul nostru dinăuntru se înnoieşte din zi în zi. 17 Căci întristările noastre uşoare de o clipă lucrează pentru noi tot mai mult o greutate veşnică de slavă. 18 Pentru că noi nu ne uităm la lucrurile care se văd, ci la cele ce nu se văd, căci lucrurile care se văd sunt trecătoare, pe când cele ce nu se văd sunt veşnice. (2 Corinteni 4:16-18)

Dacă prin credință vom privi la greutatea veșnică de slavă, atunci Dumnezeu prin suferință, sau prin suferințe ne va înnoi în omul nostru dinnăuntru din zi în zi, și pe lângă aceasta nu vom cădea de oboseală în duhul nostru, nu ne vom pierde inima, nu vom cădea în depresie, nu ne vom pierde speranța adevărată.

(Romani 15:4) Şi tot ce a fost scris mai înainte a fost scris pentru învăţătura noastră, pentru ca, prin răbdarea şi prin mângâierea pe care o dau Scripturile, să avem nădejde (speranță).

Cum să ne ținem tari de speranța adevărată?

Să cercetăm Scripturile (Biblia), căci prin aceasta vom obține mângâiere și răbdare, iar prin răbdarea și prin mângâierea aceasta ne ținem tari de nădejde (speranță), avem nădejde, nu ne vom pierde nădejdea (adevărată)!

Dumnezeu Își împlinește toate promisiunile cu credincioșie!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 491
  • Export PDF: 3
Opțiuni