Să-L binecuvântăm pe Dumnezeu în lipsuri
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 30/09/2020
    12345678910 0/10 X

Iov 1:19-22 ''... au murit. Și am scăpat doar eu, ca să-ți dau de știre. Atunci, Iov s-a sculat, și-a sfâșiat mantaua și și-a tuns capul. Apoi, aruncându-se la pământ, s-a închinat Domnului și a zis: 'Gol am ieșit din pântecele mamei mele și gol mă voi întoarce în sânul pământului. Domnul a dat și Domnul a luat. Binecuvântat fie Numele Domnului! ' În toate acestea, Iov n-a păcătuit deloc... ''

 

Când în viața lui Iov a venit durerea și furtuna, el s-a smerit, chiar dacă satana a prezis că Iov Îl va blestema pe Dumnezeu în față. Chiar dacă Iov s-a întristat foarte tare, totuși nu a disperat și nu a cârtit. Iov nu s-a răsculat împotriva Domnului, chiar și atunci, când Domnul a luat binecuvântările vremelnice de la Iov! Dar Iov s-a aruncat la pământ, s-a închinat Domnului! El a recunoscut autoritatea supremă a Lui Dumnezeu asupra tuturor și asupra tuturor lucrurilor, nu s-a îndoit că acțiunile Lui Dumnezeu sunt drepte!

 

„Când Dumnezeu ia de la noi ceva, El ia ceea ce-i aparține Lui! Aceasta nu este furt, aceasta nu este jaf, El are dreptul să facă aceasta, să ia ceea ce-i aparține Lui. El hotărăște, ce să ne dăruiască, și pe cât timp! Sarcina noastră – să primim corect, iar apoi când Domnul va lua aceasta de la noi, să nu cârtim, să nu fim nemulțumitori de soarta noastră, să nu-L învinuim pe Domnul pentru aceasta. Nu este păcat să plângi, să bocești, când a murit o persoană dragă ție etc. Și foarte important, când Domnul ia de la tine binecuvântările vremelnice, nu înceta să te închini înaintea Domnului, respectă-L pe Domnul cu un respect deosebit, mulțumește-I pentru toate lucrurile în Numele Domnului Iisus Hristos, chiar dacă vei plânge din cauza că ai pierdut binecuvântările vremelnice, dar cu o inimă smerită, recunoaște, înțelege, care este poziția ta înaintea Celui Atotputernic.”

 

Să ne ajute Dumnezeu să ne închinăm Lui, chiar dacă vom pierde ceva, și să binecuvântăm numele Lui! Să ne dedicăm Domnului, și să ne încredem în El, și evlavia noastră să aibă temelia pe dragostea necondiționată față de Dumnezeu, și desigur să-L ascultăm pe Dumnezeu necondiționat, chiar și atunci, când El nu ne răsplătește pentru ascultare aici pe pământ!

 

Doamne! Tu dai viață, suflare și toate lucrurile! Și pentru toate lucrurile Tu ai rânduit o vreme! Ajută-mă să nu încetez să mă închin Ție, și în pierderi, căci Tu ești bun, și bunătatea Ta durează o veșnicie (Psalmul 100:5). Mulțumesc pentru toate binecuvântările vremelnice! În numele Lui Iisus Hristos te rog. Amin.

 

„Voi binecuvânta pe Domnul în orice vreme; laudă la adresa Lui, va fi totdeauna în gura mea.” (Psalmul 34:1)

 

Să-L binecuvântăm pe Dumnezeu în lipsuri; când nu ne împlinește toate dorințele și poftele noastre; când ne chinuiește;

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 532
  • Export PDF: 3
Opțiuni